rss

Incepute in 2013 Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva sunt aproape finalizate

CNAIR nu poate sa dea nici un raspuns referitor la deschiderea partiala a autosteazii A1.

Incepute in 2013 Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva sunt aproape finalizate

Este vorba de ultimele doua loturi din segmentul Deva Arad a celebrei autostrazi A1 care sunt in lucru incepand cu anul 2013.
În sfârșit, loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de inaugurare, la șase ani de la semnarea contractelor (august 2013) și după veritabile epopei cu bâlbe administrative, manipulări, promisiuni fanteziste și probleme tehnice: lilieci, cimitire, halde de steril, rețele de utilități mutate după ani întregi, exproprieri făcute greșit, nerecunoașterea propriilor autorizații de construire, amenințări cu rezilierea, dar și alunecări de teren, refaceri de terasament și asfalt.

Pe forum găsiți un fotoreportaj de la sol realizat de colegul nostru Marcel în celebrul deal "al liliecilor" și două filmări aeriene de la Holdea și Șoimuș făcute de cei de la Ziarul Unireahttp://bit.ly/2JuHJHR.


La Holdea, capătul de vest al tronsonului Ilia-Holdea, constructorul (Comsa) a așternut deja balastul stabilizat și în scurt timp va pune în operă cele trei straturi de asfalt. Urmează parapetele de protecție, marcajele și indicatoarele rutiere și este gata pentru trafic.Conform unei surse apropiate proiectului, antreprenorul a solicitat recepția parțială în data de 31 iulie.


Cerem INSISTENT responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să deschidă circulația IMEDIAT ce lucrările o permit, FĂRĂ a aștepta după sectorul vecin. Fiecare zi contează, șoferii riscându-și viața pe drumurile naționale!Pe lotul 4 mai este de muncă doar în vestitul deal "al liliecilor", acolo unde constructorul (UMB) a așternut balast stabilizat pe o treime din distanță. Estimăm că șantierul va fi gata de inaugurare cel mai târziu la 15 august.


Autor: AL
Sursa: Autolatest & Asociatia PROInfrastructura

Tags:
cnari Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, cnadnr Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, probleme Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, deshidere oficiala Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, lucrari intarziate Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, constructori cu probleme Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, verificari cnair receptie lucrari Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva