rss

Incompetenta celor de la RAR continua si in anul 2020! Samsarii inchiriaza faruri pentru a trece RAR

Din nou vedem cum cei de la RAR sunt complet depasiti de ingeniozitarea samasarilor si soferilor penibili cu masini de UK.

Incompetenta celor de la RAR continua si in anul 2020! Samsarii inchiriaza faruri pentru a trece RAR

Este vorba de o situatie penibila care are loc de cativa ani, respectic maretii "ingineri" RAR sunt complet depasiti de catre samsarii de masini cu volan pe dreapta.Oficial RAR cere ca o masina cu VOLAN PE DREAPTA CARE URMEAZA SA FIE INMATRICULATA IN ROMANIA trebuie sa fie dotate cu faruri cu o "bataie" a razei pentru masinile cu volan normal pe stanga.


Acum cocalarii care aduc masini din Anglia recurg la inchirierea de faruri pentru a trece RAR-ul, adica inchiriaza un set de faruri pentru cateva zile cu 100 de euro moment in care MASINA CU VOLAN PE DREAPTA TRECE RAR-URL fara probleme.Spunem de penibilitatea celor de la RAR pentru ca PERMIT INMATRICULAREA de asemenea masini cu volan pe dreapta, moment in care Marea Britanie a iesit complet din Uniunea Europeana!


De asemenea nici Politia Nationala nu face nimic pentru ca aceste masaje sunt pe OLX la liber fara a avea nevoie de cine stie ce ancheta serioasa! Trebuie doar un pic de vointa din partea RAR-ului si a Politiei!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
inchiriez faruri rar, bmw e60 inchirize faruri masini uk, volan dreapta inchiriere de faruri, rar politia romana