rss

Incompetenta PSD (Dancila) si PMB (Firea) continua! Episodul de astazi este pasajul rutier de la Mogosoaia

Zeci de mii de soferi care locuiesc in partea de vest a orasului sunt obstructionati traficul generat de Centura Capitalei.

Incompetenta PSD (Dancila)  si PMB (Firea) continua! Episodul de astazi este pasajul rutier de la Mogosoaia

Astăzi vorbim de pasajul rutier de la Mogoșoaia care va fluidiza intersecția DNCB cu DN1A București-Buftea. Licitația a fost lansată pe 10.06.2017, iar contractul a fost semnat abia în 23.10.2018. Proiectarea durează 6 luni, așa că erau șanse să vedem mișcare în teren în perioada mai-iunie 2019.Numai că Gabriela Firea nu este capabilă să își pună la treabă aparatul birocratic și să emită un simplu act administrativ: certificatul de urbanism.Constructorul a solicitat eliberarea documentului în ianuarie 2019 și trebuia să-l primească în 30 de zile, însă nici până astăzi nu a fost emis! Se pare că se plimbă după semnături prin birourile Primăriei Generale București.Ne întrebăm retoric: oare distinsa doamnă primar, care cerea frenetic în 2018 transferul DNCB la PMB de la CNAIR pentru a "accelera" investițiile, chiar poate să facă acest lucru când are nevoie de mai bine de o lună de zile ca să parafeze o banală hârtie?!


Sursa AICI

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pasaj mogosoaia, probleme cnair pasaj mogosoaia, probleem psd pasaj mogosoaia, probleme firea pasaj mogosoaia, probleme trafic pasaj mogosoaia