rss

Informatii in premiera cu noua Kia Niro Hybrid 2016! Consum de 3.3 litri de benzina

Kia a lansat in premiera de ceva vreme in Europa o noua clasa de masini.

Informatii in premiera cu noua Kia Niro Hybrid 2016! Consum de 3.3 litri de benzina

Este vorba de modelul Kia Niro Hybrid care vine pe piata din Europa exact intr-un moment optim pentru a sustine succesul lui Ceed si de ce nu cel al lui Rio.
Noua masina Kia Niro este de fapt un crossover urban care are din start o versiune hibrid plug-in care dezvolta o putere maxima de 141 CP.


Versiunea de baza este in schimb dotata cu noul motor 1.6 GDI Euro 6 care dezvolta o putere maxima de 105 CP si 147 Nm. Acest motor pare la prima vedere mai slab decat predecesorul sau, insa KIA primite un randament superior si un raspuns in trafic mult mai bun.Cele doua motorizari ofera impreuna un moment motor de 265 Nm incepand cu o turatie de 1.000 rpm.


Impreuna cu motorizare electrica noua Kia Niro 1.6 GDI are un consum mediu de 3.3 litri de benzina pentru 100 de km, iar viteza maxima este de 162 km/h.


Greutatea la gol a masinii este de 1.5 tone, detaliu aflat in limita segmentului.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
test drive Kia Niro Hybrid, drive test Kia Niro Hybrid, test Kia Niro Hybrid, consum Kia Niro Hybrid, pret Kia Niro Hybrid, lansare Kia Niro Hybrid, date tehnice Kia Niro Hybrid, Kia Niro Hybrid vs hyundai ioniq