rss

Informatii Michelin Alpin 6 si Michelin CrossClimate+ sezonul 2019-2020

Autolaetst a recomandat tot timpul ca atunci cand vine iarna merita achizitionate anvelope premium pentru o siguranta optima.

Informatii Michelin Alpin 6 si Michelin CrossClimate+ sezonul 2019-2020

MICHELIN ALPIN 6 , cea mai recentă generație de anvelopede iarnă Michelin, este disponibilă, încă din luna mai aanului 2019, în 21 de noi dimensiuni.


Anvelopele Michelin ALPIN 6 sunt proiectate pentru a facefață condițiilor severe de iarnă.


Oferă siguranță și tracțiuneexcelente în condiții de iarnă, atât pe carosabil umed, câtși pe zăpadă și au o longevitate crescută care durează, înmedie, cu 20% mai mult decât a concurenților premium.
Anvelopa de iarna Michelin oferă performanță de vârf atunci când este nouă, dar îșidemonstrează cu adevărat superioritatea atunci când este rulată.


Testele efectuate de TÜVSÜD au demonstrat că Alpin 6 rulată se oprește cu 5,9 metri mai repede pe zăpadă decât mediaconcurenților și, de asemenea, are o mai bună tracțiune în pantele alunecoase.


Performanța anvelopei se datorează tehnologiilor Michelin Evergrip:


-profil evolutiv al benzii de rulare - canelurile apar și se lărgesc pe măsură ce anvelopase uzează


-compuși multistrat de ultimă generație care oferă performanță ridicată în condiții de iarnăși stimulează tracțiunea și aderența mărită pe zăpadăAnvelopa nu are un indicator de uzură de 4 mm, ci are o viață extinsă până la uzarea maximă abenzii de 1,6 mm.


În plus, deține o nouă treaptă - indicator de uzură care oferă posibilitatea de aciti cu ușurință procentul dintre caneluri la 75%, 50% și 25%.Alpin 6 este parte din gamă de produse Michelin cu "Performanță de lungă durată


- anvelopecare sunt "sigure atunci când sunt noi și sigure atunci când sunt rulate.


CUMPARA NOUA ANVELOPA AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
amvelope michelin alpin a6 2020, performante alpin a6 2019, pret 185.65.15 alipn a6 2020, aderenta zapada