rss

Instalatii GPL dedicate pentru masinile Subaru Impreza, Forester, Outback si Tribeca

Echipa Instalatii GPL Bucuresti ofera in premiera o gama completa de instalatii dedicate masinilor Subaru cu 4 sau 6 cilindri boxer.

Instalatii GPL dedicate pentru masinile Subaru Impreza, Forester, Outback si Tribeca

De aceasta data oferta noastra porneste cu o instalatie Tomasetto Stag montata pe un Impreza de 1.6 litri cu doar 2.300 lei, TVA si montaj inclus.Clientii de Subaru cu modele precum Legacy 2.5 L4 pot alege si o versiune Tomasetto Stag 4Qbox sau chiar si Stag 300 Isa pentru versiunile de motorizari care au 6 cilindri sau cu puteri maxime de peste 200 CP.


Daca montezi o instalatie GPL pentru masina ta Subaru butelia toroidala de 47 litri este oferita cadou din partea noastra.


Pentru motoarele cu 6 cilindri boxer precum 3.0 pe Outback sau 3.6 Tribeca putem monta o instalatie Tomasetto sau Autronic cu reductor capabil sa faca fata unei puteri maxime de peste 300 CP.
PROGRAM CLIENTI


Tel:+ 0721.910.970

 

De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COMMONTEZA GPL


Oferta este disponibila doar clientilor online.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl subaru, monteaza gpl subaru, gpl motor boxer, unde motez injectoare boxer, gpl tomasetto subaru, monteaza gpl subaru legacy, subvaru tribec gpl tomasetto, gpl legacy 2.5 tomasetto, impreza sti gpl tomasetto, consum gpl subaru, impreza 1.6 gpl tomasetto, butelie toroidala cadou, montaj gpl gratuit,