rss

Iohannis si Orban inaugureaza 16 km de Centura la Bacau insa uita complet de SOSEAUA RUSINII NATIONALE-CENTURA BUCURESTI

Presdintele Romaniei se mandreste cu naugurarea primei centuri in format de autostrada la Bacau.

Iohannis si Orban inaugureaza 16 km de Centura la Bacau insa uita complet de SOSEAUA RUSINII NATIONALE-CENTURA BUCURESTI

Guvernarea PNL a reusit sa porneasca lucrarile la Autostrada A7, respectiv deschiderea centurii ocolitoare a orasului Bacau.


De fapt astazi CNAIR deschide 16 km de Centura AUTOSTRADA pentru zona Moldova, insa UITA complet de cea mai circulata sosea din Romania.Este vorba de SOSEAUA RUSINII NATIONALE CENTURA BUCURESTI care este in aceelasi format lasat de guvenarea inconpetenta PSD.


Este inadmisibil ca in 2021 romanii sa nu poata merge pe o centura tip autostrada cand merg pe A1, A3 si A2.


Bucurestiul este cel mai mare oras din sud estul Europei si ESTE SINGURA CAPITALA EUROPEANA CARE NU ARE O CENTURA OCOLITOARE.
Aici se merge pe o sosea construita de catre Alexandru Ioan Cuza, adica se merge pe o banda pe sens cu treceri de pietoni si intersectii.


Echipa Autolatest recomanda celor care conduc Guvernul Romaniei sa demita imediat intreaga conducere CNAIR si Directia Regionala Bucuresti  DRDP care nu sunt in stare nici macar sa marcheze gropile de pe centura Bucuresti.

Astazi oficialii a deschis circa 16 km din autostrada Moldovei A7, care va străbate regiunea de la Nord la Sud și va face legătura cu Muntenia și București, au fost inaugurați miercuri, ca parte din Centura Bacăului.


Restul tronsoanelor, însă, de la Ploiești la Buzău-Focșani-Bacău și Bacău-Pașcani sunt deocamdată în faza de proiectare.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
drdp bcucuresti, soseaua bucuresti, cnair soseaua centura bcuresti, lucrari centura bucuresti, turci centura bucuresti, drdp bucuresti probleme