rss

Japonezii au masini din ce in ce mai proaste calitativ! Intrarile in service au crescut cu 555%

Principalii constructori de automobile din Japonia incep sa arate ca produsele lor au mari probleme tehnice.

Japonezii au masini din ce in ce mai proaste calitativ! Intrarile in service au crescut cu 555%

Conform germanilor de la German Center for Automotive Management (CAM) vedem cum in Europa cei mai slabi constructori de automobile au inceput sa fie cei japonezi in detrimentul celor din Europa sau chiar si SUA.


Vedem in premiera cum German Center for Automotive Management (CAM) arata ca intrarile in service ale marcii Toyota au crescut cu 555% fata de aceeasi perioada a anului 2019.
Aceste cresteri mari de 467% ( Honda Motors), 488% ( Nissan) sau 345% ( Ford) reprezinta de fapt integrarea motoarelor de cilindree mica turbo care au sistemul mild hybrid, sistem care complica extrem de mult orice masina moderna.
Pe langa asta vedem si o scadere considerabila a calitatii de fabricatie sau a calitatii materialelor din care sunt fabricate aceste masini moderne, care din pacate sunt mult mai slabe decat produsele din anii 2000 ale aceleiasi marci auto in Europa.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
German Center for Automotive Management (CAM) 2020, ford quality German Center for Automotive Management (CAM), toyota recall problems German Center for Automotive Management (CAM), studiu German Center for Automotive Management (CAM)