rss

Japonezii de la Mazda castiga cu modelul CX-30 titlul Volanul de Aur 2019

Noul SUV compact primește astfel primul său premiu într-unul dintre concursurile cele mai importante din industrie, care se bazează pe opțiunile cititorilor.

Japonezii de la Mazda castiga cu modelul CX-30 titlul Volanul de Aur 2019

Premiul a fost acceptat de Președintele Mazda Motor Europe Yasuhiro Aoyama ieri seară la Berlin.


Este cel de-al cincilea trofeu „Volanul de aur” pe care Mazda îl câștigă, celelalte premii fiind adjudecate de Mazda 323 în 1985 și 1989, Mazda 626 în 1992 și de Mazda2 în 2014.


Aoyama a fost entuziasmat de ceremonia de premiere: „Sunt foarte mândru să accept acest premiu extraordinar pentru noua Mazda CX-30 în această seară la Berlin. Demonstrează că suntem pe drumul cel bun prin atenția pe care o acordăm designului, inovațiilor tehnice și armoniei dintre șofer și vehicul.”Au existat și alte motive de sărbătoare, motorul Skyactiv-X a terminat printre cele mai importanți trei clasați în categoria inovațiilor, iar Mazda3 a reușit aceeași performanță în segmentul compact.


„Prin intermediul Skyactiv-X Mazda oferă primul motor din lume de serie pe benzină care folosește aprinderea prin compresie, similar unui motor diesel, în diferite moduri de utilizare.


Faptul că această tehnologie a fost votată printre principalele inovații de către cititorii germani ne oferă o perspectivă pozitivă pentru viitor”, a adăugat Aoyama.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
mazda cx30 volanul de aur, pret mazda cx30 x 2020, test drive mazda cx30 2020