rss

KIA a lansat in Europa noul sau ulei de motor OE! Uleiuri originale KIA Motors

Una dintre cele mai ciudate probleme ale marcii KIA a fost rezolvata de catre constructor in Europa.

KIA a lansat in Europa noul sau ulei de motor OE! Uleiuri originale KIA Motors

Daca pana acum nimeni nu stia care este de fapt uleiul recomandat pentru masina ta KIA, marca a decis ca este timpul sa dea nastere unei game de uleiuri speciale Originale dedicate masinilor KIA.Este vorba de o gama completa de uleiuri KIA OE care sunt gandite sa fie compatibile atat cu motorul 1.4 MPI Euro 6 cat si cu motorizarea de top V6 T-GDI TwinTurbo gasita pe gama KIA Stinger.


Noile uleiuri vor oferi deținătorilor de automobile Kia mai multă liniște și încredere, știind cămotoarele lor sunt lubrifiate doar cu cea mai optimă formulă de ulei de motor. Uleiul originalKia va fi oferit clienților care vizitează service-urile autorizate Kia, în cazul în care aceștia aunevoie de schimbarea uleiului sau de completare în timpul lucrărilor de întreținere saureparații.


De asemenea, deținătorii de automobile Kia pot cumpăra acest ulei pentru a fisiguri că au întotdeauna formula de lubrifiant adecvată pentru a o folosi între perioadele derevizii recomandate.
Noul ulei KIA original are bidonul de culoare neagra cu specificatii pentru fiecare model al marcii in partea din spate. Bidoanele sunt d 1 Litru si 5 Litri.


Uleiul KIA OE are urmatoarele caracteristici: 0W30 C2, 5W30 C3 & A3/B4, 5W40 and 10W40.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
ulei original kia motors, ulei kia europa, ulei original kia europa, acea ulei kia motors, pret ulei original kia motors, kia oe 2020