rss

KIA a lansat oficial in Europa noua generatie de model Ceed 2018

KIA Europe are de astazi in gama sa o noua generatie de compacte Ceed.

KIA a lansat oficial in Europa noua generatie de model Ceed 2018

Noul model utilizeaza o platforma tehnica complet noua care ofera un comfort superior chiar si pe drumurile cu usoare denivelari, si un look exterior complet modificat.


Partea din fata este acum mult mai rafinata, modelul primind in premiera si faruri cu LED directionale.Sub capota trebuie sa ne asteptam la noile motorizari 1.0 TGDI in mai multe variante de putere cuplate la transmisii manuale clasice sau cu dublu ambreiaj 7 trepte.


De asemenea si la interior vedem un Ceed complet nou, masina avand in mare parte sistemul de navigatie identic cu cel al lui Stinger.Surse ne anunta ca pozitia la volan este acum mult mai joasa, iar calitatea de fabricatie este superioarea generatiei precedente.


KIA Ceed ramane singura masina din segmentul compact cu 7 ani garantie pentru toate componentele, inclusiv pentru modelele cu transmisie secventiala.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kia Ceed 2018, noua kia Ceed 2018, interior noua Ceed 2018, test drive kia Ceed 2018, review new Ceed 2018, engines kia Ceed 2018, bord kia Ceed 2018, motoare kia Ceed 2018, lansare kia Ceed 2018