rss

KIA dezvolta o noua platforma tehnica dedicata 100% EV! Detalii KIA Motors E-GMP 2021

KIA a prezentat E-GMP, prima sa platformă dedicată automobilelor BEV (Battery Electric Vehicle), destinată noii generații de modele Kia și Hyundai 100% electrice.

KIA dezvolta o noua platforma tehnica dedicata 100% EV! Detalii KIA Motors E-GMP 2021

KIA a dezvăluit Electric-Global Modular Platform -E-GMP, platforma sa dedicată automobilelor cu baterie electrică (BEV).


Platforma va servi drepttehnologie de bază pentru următoarea generație de modele BEV Kia și Hyundai.Începând din 2021, platforma E-GMP servi drept structură pentru o gamă de noi automobile BEV, incluzând modelele Niro II  primele modelele BEV dedicate dezvoltate de Kia Motors Corporation vor fi dezvăluite în 2021, dar și o serie de altemodele.


Proiectată exclusiv pentru automobilele 100% electrice, platforma E-GMP oferă numeroaseavantaje comparativ cu platformele existente ale Grupului, care au fost proiectate în maremăsură pentru a se potrivi pentru motoarele cu combustie internă.


Beneficiile includ performanțăsuperioară, îmbunătățirea dinamicii de condus, creșterea autonomiei, consolidareacaracteristicilor de siguranță și mai mult spațiu interior pentru pasageri și bagaje.


Maximizarea flexibilității proiectării prin modularizare și standardizare
Platforma E-GMP reduce complexitatea construcției prin modularitate și standardizare,permițând dezvoltarea rapidă și flexibilă a produselor care pot fi utilizate pe majoritateasegmentelor auto, cum ar fi modelele sedan, SUV-urile și CUV-urile.


Mai mult, dezvoltareaflexibilă poate satisface diferite nevoi ale clienților în ceea ce privește performanța automobilului.


Printre acestea, un model performant care va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3,5secunde și va atinge o viteză maximă de 260 km/h.


Platforma E-GMP va fi extrem de eficientă în extinderea poziției de leadership EV a Grupului,deoarece va permite companiei să își extindă gama automobilelor EV pe o perioadă relativscurtă prin modularizare și standardizare.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

dezvolta, noua, platforma, tehnica, dedicata, 100%, Detalii, Motors, E-GMP, 2021