rss

KIA Motors castiga editia inaugurala Mașina Anului 2020 din Ungaria

Kia e-Niro a fost desemnată ‘Green Car of the Year’ în noua competiție Kia XCeed a fost onorată cu premiul ‘Audience Award’, în urma voturilor primite de la publicul maghiar.

KIA Motors castiga editia inaugurala Mașina Anului 2020 din Ungaria

Kia a câștigat două premii în competiția inaugurală Mașinaanului 2020 în Ungaria, cu modelele Kia e-Niro și Kia XCeed.


Lansată pentru prima dată anul acesta, competiția ‘Mașina anului’ în Ungaria a introdus înconcurs șapte categorii.


Crossover-ul electric Kia e-Niro a fost desemnat câștigător în categoria‘Green Car of the Year’ în cadrul noii competiții, surclasând alte modele 100% electrice dintr-ogamă largă de mărci premium și de volum. În același timp, crossover-ul urban Kia XCeed acâștigat premiul ‘Audience Award’ (trad. “Alegerea Publicului”).Premiile ‘Mașina anului’ în Ungaria au fost jurizate de un grup independent format din jurnaliștiexperimentați din presa tipărită și online, în timp ce premiul pentru audiență - ‘Audience Award’a fost desemnat în urma voturilor publicului maghiar, care și-a ales favoritul dintre cei 39participanți la competiția din 2020.


Norbert Nagy, Managing Director al Kia Motors Hungary, a declarat: „Brandul Kia a crescut înpopularitate în Ungaria de mai mulți ani și suntem mândri că am câștigat două premii încompetiția inaugurală ‘Mașina anului’ în Ungaria.


Atât modelul e-Niro cât și XCeeddemonstrează atractivitatea și direcția viitoare a mărcii Kia, atribute precum zero emisii și putereelectrificată fiind la fel de importante precum valoarea înaltă și calitatea.”Kia XCeed


Kia XCeed este un CUV urban nou (crossover utility vehicle) care combină caracterul practic alunui SUV compact cu pachetul de funcționalități și manevrabilitatea sportivă ale unui hatchback.


Kia e-Niro - un crossover 100% electric cu zero emisii și o autonomie de 455 kmCrossover-ul 100% electric Kia, e-Niro oferă o autonomie de până la 455 kilometri (282 mile)* cuo singură încărcare în ciclu combinate și până la 615 kilometri (382 mile) în ciclu urban.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kia xceed ungaria masina anului 2020, car of the year hungary kia, kia europa masina anului 2020, kia eniro masina anului 2020