rss

Kia Motors este partenerul oficial al UEFA Europa League pentru perioada 2018-2021

Kia Motors începe acordul de sponsorizare de trei ani ca partener oficial al UEFA Europa League pentru următoarele trei sezoane.

Kia Motors este partenerul oficial al UEFA Europa League pentru perioada 2018-2021

Kia Motors și-a intrat în rolul de partener oficial al UEFAEuropa League, odată cu începerea, astăzi, a sezonului 2018-19. Acordul de sponsorizareKia se întinde pe o perioadă de trei ani, până la finala UEFA Europa League din 2021 și dăocazia lansării unei serii de programe și inițiative noi pentru a aduce fanii mai aproape caniciodată de acest turneu.


UEFA Europa League este cea mai mare competiție a cluburilor de fotbal profesioniste dinlume, implicând 48 de echipe din 27 de țări. În total, se vor disputa 205 meciuri în timpulturneului 2018-19, atrăgând o audiență TV cumulată de aproximativ un miliard de fani. Capartener oficial, Kia Motors va ajuta UEFA să-și consolideze implicarea alături de fanii dinEuropa și din întreaga lume.Pentru prima dată, Kia lansează programul ‘Official Match Ball Carrier’ destinat exclusivtinerilor.


Programul oferă tinerilor fani ai fotbalului din Europa - cu vârsta cuprinsă între 8 și12 ani - oportunitatea de a participa la ceremonia dinaintea fiecărui meci din cele 205 aleturneului. Programul Kia ‘Official Match Ball Carriers’ oferă tinerilor ocazia de a se bucurade o experiență unică în viață, de a purta mingea oficială în fața stadioanelor pline de pecontinent, conducând suita formată din arbitri, oficialii meciului și jucători.Kia sprijină, de asemenea, jocul online al UEFA - UEL Daily Fantasy, accesibil pe website-ulwww.UEFA.com .Fanii careparticipă la competiția UEL Daily Fantasy sunt plasați într-un clasament zilnic, fiecareperformer putând câștiga premii unice cu tematică fotbalistică.În plus, Kia va realiza promoții pentru bilete on-line și off-line pentru fanii fotbalului dinfiecare țară. Producătorul auto va colabora cu UEFA la realizarea primului tur al trofeuluiUEFA Europa League, oferind șansa suporterilor din întreaga Europă de a vedea trofeul și,în același timp, de a întâlni unii dintre jucătorii legendari ai fotbalului.


Rolul de partener oficial oferă companiei oportunități noi pentru creșterea notorietățiibrandului Kia, fiind implicat într-o audiență imensă cu fanii fotbalului din întreaga lume. Kiaare o istorie lungă ca sponsor oficial al evenimentelor sportive majore la nivel local sauglobal, incluzând FIFA World Cup, UEFA European Championship și Copa America.


Kia afost de asemenea sponsorul principal al turneului de tenis de grand slam Australian Open înfiecare an, încă din 2002 și sponsor al jucătorilor dintr-o mare varietate de discipline sportiveîn diferite regiuni ale lumii.Pentru UEFA Europa League, Kia Motors va oferi o flotă de 90 de automobile pentru finaleledin 2019, 2020 și 2021.Flota va fi folosită pentru a transporta arbitri, oficiali, delegați și VIP-uri și va sprijini desfășurarea finalei turneului. Finala sezonului 2018-19 UEFA EuropaLeague se va desfășura pe stadionul olimpic din Baku, Azerbaijan, pe 29 mai 2019.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Motors, este, partenerul, oficial, UEFA, Europa, League, perioada, 2018-2021