rss

KIA prezinta in premiera primele detalii despre noul SUV de clasa mica din Europa

Kia SP Signature este conceptul unei masini care urmeaza sa reprezinte una dintre cele mai importante masini KIA din Europa.

KIA prezinta in premiera primele detalii despre noul SUV de clasa mica din Europa

Kia Motors a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului său SUV declasă mică.


Cu un design modern și urban, având ca inspirație conceptul Kia SP Signature dezvăluit în2019, noul SUV se va deosebi de rivalii săi, întrunind preferințele și nevoile unice alegenerației tinere.


Caracterul robust al designului unui SUV tradițional coexistă cu detaliileunui exterior sofisticat, cum ar fi capota lungă, linia puternică și stilizată a spoiler-ului frontalși liniile ascuțite, care traversează caroseria.
Linia puternică a plafonului, ce se îmbină cugeamurile ascuțite înspre spatele automobilului, împreună cu spoilerul spate, care dezvăluieo ieșire de eșapament cu cromată, oferă SUV-ului compact un aer discret de sportivitate.


Designerii Kia au adăugat tușe premium noului SUV compact, începând cu blocurile opticecu LED care se extind peste grila radiatorului. Lămpile dispun de grafică tridimensională șide un model cu aspect foarte tehnic, de diamant, pe margini. Acest design este deasemenea reluat la lămpile spate de tip LED.Byung Chul Juh, Head of Kia Styling al Kia Motors Corporation, spune: „Am creat unautomobil care iese în evidență oriunde, din oraș și până în zonele rurale.


Designul său robust dar sportiv va fi îmbinat cu o gamă largă de dotări și tehnologii care se potrivesctuturor cumpărătorilor tineri din toate piețele lumii. Noul nostru SUV de clasă mică este opropunere care nu poate fi egalată de niciun alt automobil din clasa sa.”

Autor: AL
Sursa: Autolatest

prezinta, premiera, primele, detalii, noul, clasa, mica, Europa