rss

Kia si Hyundai fac o investitie strategica in compania Arrival pentru a dezvolta impreună automobile electrice comerciale

Kia Motors Corporation și Hyundai Motor Company au anunțat
astăzi realizarea unei investiții strategice de 100 milioane de euro (110 milioane USD) într-un nou parteneriat cu Arrival.

Kia si Hyundai fac o investitie strategica in compania Arrival pentru a dezvolta impreună automobile electrice comerciale

Prin intermediul parteneriatului, Kia și Hyundai intenționează să lanseze autoutilitareelectrice de clasă mică și medie, cu prețuri competitive, precum și alte produse pentrucompaniile de logistică, servicii de ride-hailing, on-demand și transport de tip navetă.


Platforma electrică scalabilă a companiei Arrival poate fi adaptată pentru mai multe categoriiși tipuri de automobile pe care Arrival, Kia și Hyundai le vor studia pentru dezvoltarea uneigame de automobile PBV (Purpose Built Vehicle).
Parteneriatul cu Arrival va ajuta Kia și Hyundai să răspundă creșterii rapide a cererii deautomobile comerciale eco-friendly în Europa și să accelereze transformarea mărcilor de laproducătorii de automobile la furnizorii de servicii de mobilitate.Albert Biermann, Președinte și șef al Diviziei de Cercetare și Dezvoltare a Hyundai MotorGroup și Denis Sverdlov, directorul general al Arrival, au semnat la sediile Kia și Hyundai dinSeul un contract pentru investiții și dezvoltarea comună a automobilelor electrice,. Din totalulinvestiției, Hyundai va contribui cu 80 de milioane € și Kia cu 20 de milioane €.„Este de așteptat ca piața automobilelor eco-friendly în Europa să crească rapid datorităintroducerii unor noi reglementări de mediu”, a spus Biermann. „Prin dezvoltarea comună aautomobilelor comerciale electrice cu Arrival, vom putea obține un avantaj competitiv și vomstabili progresiv poziția noastră de lider pe piața globală a automobilelor eco-friendly, cuEuropa în prim plan.


”Sverdlov, directorul general al Arrival, a adăugat: „Arrival a creat o categorie de produsecare schimbă jocul în piață - automobilele electrice Generația 2.0.


Kia și Hyundai audezvoltat automobile uimitoare, cu o calitate fără compromisuri și ne împărtășesc viziuneapentru un viitor al mobilității electrice. Parteneriatul nostru strategic cu Kia și Hyundaiînseamnă că vom răspândi automobilele electrice de Generația 2 la nivel mondial și,important - în viitorul apropiat.


”Kia și Hyundai vor folosi platforma electrică modulară, scalabilă, de tip ‘skateboard’ acompaniei Arrival.Înființată în 2015, compania Arrival are facilități de producție și centre de cercetare-dezvoltare în SUA, Germania, Israel, Rusia și UK. 


CITESTE MAI MULTE AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Kia Hyundai Arrival, autobuz electric Kia Hyundai Arrival, acumulator Kia Hyundai Arrival, imagini Kia Hyundai Arrival, utilitara Kia Hyundai Arrival, Kia Hyundai Arrival ev bus Kia Hyundai Arrival, images ev bus Kia Hyundai Arrival