rss

KIA Stinger primeste o versiune mult mai sportiva GTS cu noua transmisie D-AWD 2019

Ediția limitată Stinger GTS este în prim-planul Salonului de la New York cu tehnologia Dynamic AWD și un aspect și mai agresiv.

KIA Stinger primeste o versiune mult mai sportiva GTS cu noua transmisie D-AWD 2019

Încă de la debutul său cu aproape doi ani în urmă, Kia Stinger a devenitrapid un favorit al publicului, iar la Salonul Auto de la New York, Kia Motors America a oferit pasionaților vitezei încă un motiv convingător pentru a testa cel mai perfor-mant sedan sport Kia.


Limitată la doar 800 de unități, ediția specială Stinger GTS  oferă un nou sistem de tracțiune integrală dinamică (D-AWD), dezvoltat recent,care permite un condus și mai activ.Cu elemente de stil inspirate din competițiilesportive, incluzând piese originale din fibră de carbon și o nouă culoare elaborată șiimpresionantă, care captează și mai multă atenție, ediția limitată GTS este cea pecare entuziaștii auto se vor înghesui să o conducă.


SCHIMBARI:


Diferențialul spate mecanic cu alunecare limitată este adăugat sistemului D-AWD, proiectat pentru a îmbunătăți tracțiunea și pentru a distribui mai echilibrat puterea între roțile din spate atunci când este detectată o pierderede aderență.


Sistemul Drive Mode Select amplifică dinamica punții spate


Modul Confort distribuie 60% din putere către puntea spate pentru un plusde stabilitate


Modul Sport distibuie 80% din putere către puntea spate pentru un condusmai captivantModul Drift distribuie 100% din putere către puntea spate și menține treaptade viteză selectată fără a schimba în treaptă superioară


Un nou mod de control software


Sistemul de control al derapajelor și detectarea contravirării


Algoritm nou de schimbare a treptelor de viteză


Controlul stabilității

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
KIA Stinger GTS D-AWD 2019, imagini KIA Stinger GTS D-AWD 2019, 0-100 KIA Stinger GTS D-AWD 2019, max speed KIA Stinger GTS D-AWD 2019, schimbari KIA Stinger GTS D-AWD 2019, motor KIA Stinger GTS D-AWD 2019, pret KIA Stinger GTS D-AWD 2019, test drive KIA Stinger GTS D-AWD 2019