rss

Kia Telluride a castiga marele premiu World Car of the Year 2020

KIA reuseste din nou sa suprinda intreaga industrie auto mondiala.

Kia Telluride a castiga marele premiu World Car of the Year 2020

Kia Motors Corporation a câștigat două distincții importante la premiileWorld Car Awards 2020, modelul Telluride fiind onorat cu marele premiu ‘Mașina anului 2020 înlume’ (World Car of the Year) și e-Soul primind premiul ‘Mașina urbană a anului’ (World UrbanCar).


Modelul Kia Telluride a fost răsplătit de comisia de jurizare pentru designul său distinct șicaracaterul său practic impresionant. Titlul ‘World Car of the Year’ reprezintă o nouă distincțiepentru un automobil care a obținut deja peste 70 de premii de la lansarea sa în 2019.SUV-ul afost deja încoronat cu premiul ‘North American Utility Vehicle’ și SUV-ul anului acordat depublicația MotorTrend, printre alte premii importante.Modelul 100% electric e-Soul a fost desemnat de către juriu drept automobilul ideal pentru oraș,combinând performanța rulării cu zero emisii și autonomia electrică impresionantă cu ocaroserie compactă, un design îndrăzneț și un nivel înalt de practicitate.


„Noi, cei de la Kia ,suntem cu adevărat onorați să primim nu doar unul, ci două premii din parteacomisiei de jurizare a premiilor ‘World Car of the Year”, a declarat Thomas Schemera,vicepreședinte executiv și șef al diviziei de produse al Kia Motors Corporation.
„Aceasta esteuna dintre cele mai acerbe competiții din industria auto mondială, dovedind că Telluride și e-Soulsunt automobile cu adevărat remarcabile. Aceste premii atestă talentul și eforturile unei echipeglobale, care se străduiește să creeze automobile atractive, de înaltă calitate și practice pe careșoferii le iubesc.”Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
telluride 2020, kia telluride 2020, world car of the year 2020, test drive kia telluride 3.8 v6