rss

Kia va lansa un nou crossover elegant în familia Ceed anul viitor

Încă de la începutul dezvoltării modelului Ceed în urmă cu 15 ani, Kia a avut o abordare deschisă și creativă a diferitelor stiluri de design și caroserii.

Kia va lansa un nou crossover elegant în familia Ceed anul viitor

Multe dintre ele au fost luate înconsiderare, și, în proiectarea noii game Ceed, designerii europeni ai Kia au avut libertateade a explora multe direcții diferite.
Acum, cu o idee care se află deasupra tuturor celorlalte, Kia este pregătită să primească unnou model în familia gamei Ceed.


Gregory Guillaume, Vice Președinte de Design al KiaMotors Europe, explică: „Este vorba despre un alt stil, un alt tip de automobil, unul careconsiderăm că merită să fie un nou membru al familiei Ceed.


Acesta va face gama Ceedmai puternică și chiar mai captivantă, mai atrăgătoare pentru consumatorii europeni.Designul său nu va avea nimic în comun cu cel pe care l-ați văzut până acum în familiaCeed. Aceasta va fi următoarea mare surpriză din partea Kia.”Odată cu sosirea noilor modele Ceed, Ceed Sportswagon și ProCeed, cea mai bine vândutăgamă de modele Kia nu a încetat să crească, iar cel mai nou membru va face din nou valuri.Noul crossover Ceed va primi un nume și va fi dezvăluit în cursul acestui an.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kia ceed crossover 2020. ceed gard ala sol mai mare, ceed 4wd, viitorul kia ceed suv, kia ceed crossover 2020