rss

KIA Xceed a fost lansata oficial in Europa-Vezi gama de motorizari

KIA a prezentat in premiera pentru Europa de Vest noul model Kia Xceed 2019.

KIA Xceed a fost lansata oficial in Europa-Vezi gama de motorizari

Propulsat de o gamă de motoare supra-alimentate - cu variante plug-in disponibile înviitor Kia XCeed este propulsat de o gamă de motoare turbo, oferind clienților câteva alegeripentru a le satisface toate nevoile.Trei motoare turbo cu injecție directă pe benzină (T-GDi) sunt disponibile.Motorul în trei cilindri, de 1.0 litri T-GDi produce 120 CP și oferă un cuplu de 172 Nm, în timp ce motorulturbo în patru cilindri T-GDi produce 140 CP și oferă un cuplu de 242 Nm.


Motorul T-GDihigh power de 1.6 litri regăsit pe modelul Ceed GT și ProCeed GT este de asemeneadisponibil pentru modelul cel mai puternic XCeed. Oferind o putere de 204 CP și un cuplu de 265 Nm de-a lungul unei plaje mari de turații, motorul robust de 1.6 litri T-GDi se potriveșteperfect abilității automobilului de a face față oricăror tipuri de călătorii.Kia XCeed este disponibil de asemenea cu două propulsoare Smartstream - cele mai curatemotoare diesel produse de Kia și cele mai eficiente din gamă.


Motorul Smarstream de 1.6litri este oferit în variantele de putere de 115 CP și 136 CP.Exceptând motorul de 1.0 litri T-GDi, toate motoarele pot fi cuplate fie la transmisia manualăcu șase trepte, fie la transmisia automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.


Motorul de 1.0litri este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte. Sistemul Stop & Go este disponibil înechiparea standard pentru toate versiunile de echipare.Ca și alte modele din portofoliul Kia, sistemele de propulsie electrice, cu emsii reduse -incluzând opțiunile plug-in hybrid și mild hybrid de 48 V - vor fi lansate pe gama XCeed încursul anului 2020.


Producție și comercializareConstruit în Europa, pentru EuropaProducția noului Kia XCeed va începe în luna august, la fabrica Kia din Žilina, Slovacia, peaceeași linie de producție a modelelor Kia Ceed hatchback, Ceed Sportswagon și ProCeed.Construit exclusiv pentru Europa, comercializarea modelului XCeed va începe în cursul celuide-al treilea trimestru al anului 2019. Fiecare model va beneficia de garanția unică Kia, de 7ani, 150.000 kilometri, oferită standard.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
KIA Xceed 2019, interior KIA Xceed, volum portbagaj KIA Xceed, pret romania KIA Xceed, garda la sol KIA Xceed, motoare KIA Xceed