rss

KIA XCeed și conceptul Imagine by Kia laureate la ultima ediție a premiilor iF Design 2020

Crossover-ul urban Kia XCeed și conceptul ‘Imagine by Kia’ au
fost onorate cu prestigioasele premii iF Design 2020.

KIA XCeed și conceptul Imagine by Kia laureate la ultima ediție a premiilor iF Design 2020

Ambele automobile demonstrează accentul pus pe design de Kia Motors Corporation în dezvoltarea produselor sale și evoluția mărcii către o epocă a mobilității electrificate.


Câștigând un premiu în categoria ‘Professional Concept’, prototipul ‘Imagine by Kia’ este oîntruchipare vizuală a dorinței Kia de a dezvolta și de a populariza automobile electricecaptivante.


XCeed a fost premiat în categoria ‘Product’, în urma lansării cu succes a nouluicrossover urban pe piața auto europeană în 2019. Această dublă realizare ilustrează încă o dată puterea inegalabilă a producătorului coreeanîn designul auto. Kia a câștigat primul său premiu iF în 2010 și, de atunci, a creat un designal automobilelor care a câștigat cel puțin un premiu în fiecare an.


Perechea de premiicâștigate în 2020 duce numărul total de premii pentru Kia la iF Design Awards la 20.„Kia s-a străduit să îmbunătățească continuu calitatea și să creeze experiențe maifascinante și mai interesante pentru clienți”, a spus Karim Habib, șeful Centrului de designKia.


„Crossover-ul XCeed de la Kia și conceptul ‘Imagine by Kia’ reprezintă această nouăviziune. Sunt extrem de mândru că eforturile echipei noastre sunt apreciate de clienții dinîntreaga lume.


”Premiu în categoria ‘Professional Concept’ pentru conceptul ‘Imagine by Kia’Conceptul ‘Imagine by Kia’ este automobil de pasageri cu patru uși, complet electric, carereunește elementele unui sedan de familie elegant și atletic, cu ale unui SUV puternic și cuale unui crossover spațios și versatil.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

XCeed, conceptul, Imagine, laureate, ultima, ediție, premiilor, Design, 2020