rss

Land Rover si Jaguar au mari sanse sa-si opreasca complet productia datorita Brexit

Seful Land Rover Jaguar Ralf Speth a declarat recent ca urmeaza sa opreasca productia anul viitor pentru toate modelele.

Land Rover si Jaguar au mari sanse sa-si opreasca complet productia datorita Brexit

De vina pentru aceasta declaratie este celebrul Brexit care intra in vigoare pe data de 30 martie 2019, moment cand se opresc oficial toate transporturile care intra si ies din UK.


Boss-ul Land Rover a declarat ca in Marea Britanie tranziteaza zilnic peste 10.000 de camioane cu compoente pentru industria auto din Regat, transport care urmeaza sa fie incetinit cu ocazia noile reguli vamale din UK.Acesta a mai declarat ca sunt mari sanse ca dupa data de 29 martie 2019 toate fabricile Land Rover si Jaguar sa se opreasca pentru ca nu vor mai avea acces la materiale si resurse din Uniunea Europeana.


Chiar si BMW se gandeste sa mute complet productia marcilor Mini si Rolls Royce pe Batranul Continent daca oficialii de la Londra nu se ocupa de capitolul logistica vamala.s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
land rover brexit, jaguar brexit problems, logistica vamala brexit 2019, marea britanie probleme vama 30 martie 2019, acces tir marea britanie 2019, transporturi uk martie 2019