rss

Le Mans Hypercar (LMH) este cea mai surprinzatoare masina Peugeot-Puterea este de 680 CP

Le Mans este Sfântul Graal al universului automobilistic. Cursa este cea care stabilește câștigătorul.

Le Mans Hypercar (LMH) este cea mai surprinzatoare masina Peugeot-Puterea este de 680 CP

Alegerea categoriei LMH a fost dictată de mai multe criterii, unul dintre ele fiind acela al uneianumite libertăți aerodinamice. Acest lucru ne permite să integrăm detaliile estetice alemărcii, cu sprijinul departamentului PEUGEOT Design.


Colaborarea cu acest departament aînceput deja, rezultatul fiind, în cazul Cursei de 24 de ore de la Le Mans 2020, elaborarea deschițe, dezvăluirea primelor idei de design și întruchiparea elementelor fundamentalenecesare, în special în ceea ce privește dimensiunile.


PEUGEOT lucrează la dezvoltarea hipercarului electric hybrid, cuun design emblematic, la baza căruia se află conceptul de “Neo Performance”. Hipercarul vaavea tracțiune integrală și va atinge o putere de 500 de kW.Mașina va avea tracțiune integrală și va fi echipată – conform reglementărilor - cu un motorelectric ce dezvoltă o putere maximă de 200 kW pe puntea față.


Puterea totală va fi identicăcu cea oferită de o mașină 100% termică cu tracțiune pe două roți (500 kW sau aproximativ 680 CP) și va fi distribuită între cele 2 axe.
În comparație cu clasa actuală LMP1, mașina vafi mai grea, astfel încât să fie compatibilă cu vehiculele de stradă De asemenea, va fi mailungă (5m în comparație cu 4.65m) și mai lată (2m față de 1m90)

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Mans, Hypercar, este, surprinzatoare, masina, Peugeot-Puterea, este,