rss

Liviu Vasilescu Seful Politie Romane si Radian Tufa Seful RAR trebuie sa raspunda pentru accidentele cauzate de masini cu volan pe dreapta

Bosii Politiei Romane si a RAR trebuie sa faca ceva pentru a stopa cocalarii sa inmatriculeze masini cu volan pe dreapta.

Liviu Vasilescu Seful Politie Romane si Radian Tufa Seful RAR trebuie sa raspunda pentru accidentele cauzate de masini cu volan pe dreapta

De fapt noi de mai bine de 10 ani tot spunem ca aceste masini sunt un adevarat pericol pentru viata romanilor pentru simplul fapt ca aceste masini SUNT CAUZA pentru care in Romania avem peste 2.000 de morti pe soselele tarii.


Dupa cei care conduc BAUTI locul secund este ocupta de catre COCALARII CARE ADUC MASINI CU VOLAN PE DREAPTA si care sunt OK in fata Politie Romane si in fata RAR.
De fapt daca un cocalar vrea o masina cu volan pe dreapta Chestorul Politiei Romane, Liviu Vasilescu si Seful RAR Radian Tufa spun ca este OK!


Si cand spunem ca dau OK vorbim de fapt ca aceste doua persoane nu fac nimic pentru a stopa aceste masini a se inmatricula in Romania.CUM PUTEM REZOLVA PROBLEMA:


-Interzice accesul pentru mai mult de 2 luni in Romania a masinilor cu volan pe dreapta


-Politia trebuie sa opreasca zi de zi cu RAR aceste masini in trafic pentru VERIFICARI ( Faruri, Evacuare, Noxe, Oglinzi Retrovizoare etc!).


-Interzice service-urilor auto sa FACA CONVERSIA de volan pentru ca este periculos ( se folosesc elemente SH sau piese turcesti de o calitate forte slaba!). Adica fiecare serie de sasiu de UK sa nu poata sa fie inmatriculata in Romania.


-RAR sa nu mai permita trecerii de IDENTIFICARE a acestor masini ( Pur si simplu!).-CONTROALE ZI DE ZI cu verificari amanuntile ale acestor masini in trafic pentru a descuraja mersul cu aceste masini


-Controale cu laboratorul RAR pentru emsii luate la marginea drumului ( 90% dintre masinile de UK sunt epave de 300 lire sterline!).


-O colaborare mai stransa intre Politia Romana, Politia de Frontiera si oficialii din UK pentru a stopa accesul masinilor la granita!


In video-ul de mai jos vezi ce se intampla cand un cocalar care adus din Anglia un Chrysler Voyager cu volan pe dreapta ce poate sa faca unei tinere familii!Imagini cu impact emotional!


Vezi ce a transmis oficial Politia Alexandria:


„Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani din municipiul Alexandria conducea autoturismul aparținând tatălui său, pe care l-a sustras fără știrea acestuia, pe aleea de acces către pădurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului stânga față, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a accidentat doi pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani și copilul acesteia, în vârstă de doi ani, ambii din municipiul Alexandria, care se deplasau în imediata apropiere a autovehiculelor parcate în locuri special amenajate” se arată într-un comunicat al Biroului Rutier Alexandria.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
accident volan dreapta alexandria, famile spulberata de sofer minor volan dreapta, interzicerea masinilor cu vola pe dreapta, probleme rar masini volan dreapta, probleme politie masini volan dreapta