rss

Londra urmeaza exemplu Parisului si NU TAXEAZA masinile cu GPL! Taxa zero pentru cei care merg pe GPL

Londra urmeaza exemplu Parisului si NU TAXEAZA masinile cu GPL in marile aglomeratii urbane.

Londra urmeaza exemplu Parisului si NU TAXEAZA masinile cu GPL! Taxa zero pentru cei care merg pe GPL

In urma cu ceva vreme spuneam ca Primarul Parisului a anuntat TOLERANTA ZERO pentru masinile diesel care polueaza, insa si pentru cele pe benzina care nu corespund unor norme de pluare plus Euro 5.
Singurele care sunt IERTATE de taxe suplimentare atat anual cat si pentru taxa de intrare in centrele urbane sunt cele care functioneza pe GPL. Aici intra si masinile mai vechi de 10 ani care au instalatii de GPL moderne.


Conform unor studii o masina pe benzina Euro 2 cand primeste o conversie GPL atinge fara probleme normele Euro 5, iar daca o masina este deja Euro 5 aceasta are emisii la nivelul unui motor Euro 7.
SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
taxe masini gpl, taxare diesel paris londra, taxe intrare orase, taxe diesel in bucuresti, diesel cea mai mare poluare, reducere impozit masini gpl, taxe omologare gpl rar, cum se omologheaza gpl rar, pret omologare rar, emisii masini gpl, tomasetto bucuresti, autogaz romania, unde montez gpl 2017?, cea mai buna instalatie gpl, consum gpl bucuresti, unde alimentez gpl bucuresti?, pret litru gpl 2017