rss

Magna exteriors si interiors deschide prima linie de productie in cadrul Ford Craiova

Magna Exteriors and Interiors (MEI), o unitate operaţională a Magna International Inc., sărbătoreşte marea deschidere a noilor sale operatii în Craiova, România.

Magna exteriors si interiors deschide prima linie de productie in cadrul Ford Craiova

MEI are sediul în incinta uzinei Ford din Craiova, unde 100 de angajaţi produc bare de protecţie faţă şi spate, precum şi diverse alte componente ornamentale de exterior pentru producătorul de automobile de nivel mondial. 


Directorilor MEI li s-au alăturat, astăzi, la ceremonia de inaugurare Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Olguta Lia Vasilescu, primarul oraşului Craiova, şi Philippe Beaulne, ambasadorul Canadei înRomânia. 


"Investiţia Magna vine într-un moment foarte important pentru Craiova, deoarece creează noi locuri de muncă într-un moment când acestea sunt necesare", a spus Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj. "Aceasta reconfirmă potenţialul uman al regiunii Dolj şi sunt onorat să particip la inaugurarea fabricii Magna, care deschide un nou capitol în istoria oraşului nostru." "Salut deschiderea unei companii globale cum este Magna, aici, în Craiova", a declarat Olguta Lia Vasilescu, primarul oraşului Craiova.


"Primăria municipiului Craiova este dispusă să acorde sprijinul său investitorilor care aduc locuri de muncă în regiune. Urez angajaţilor şi companiei multă baftă la început de drum." "Nu numai că această nouă fabrică demonstrează o creştere continuă pentru MEI în Europa, dar, totodată, reprezintă prima unitate de producţie pentru Magna în România", a declarat Albert Lidauer, preşedintele pentru Europa al Magna Exteriors and Interiors.


"Aceasta este dovada că, pe măsură ce clienţii noştri îşi extind producţia în jurul lumii, noi vom fi acolo pentru a-i sprijini cu operaţiuni de clasă mondială furnizând produsele noastre de înaltă calitate." MEI Craiova, care se întinde pe o suprafaţă de producţie de 13.000 de metri pătraţi, oferă servicii de injecţie mase plastice, vopsire şi montaj pentru Ford.


Vehiculul compact şi versatil Ford B-MAX combină designul modern, expresiv, cu o construcţie inovatoare pentru a crea un vehicul de familie mic complet unic, care oferă clientului o uşurinţă fără precedent a accesului în partea din faţă şi spate a masinii. 


"Suntem foarte încântaţi să lansăm această nouă unitate pentru a sprijini compania Ford Motor", a spus George Condrea, directorul general al MEI Craiova.


"Această unitate a fost înfiinţată având în minte mai multe eficienţe operaţionale noi, inclusiv o linie de vopsire complet automatizată, care ajută la creşterea productivităţii şi oferă nivelul de excelenţă în fabricaţie pe care îl aşteaptă clienţii noştri." Despre Magna Exteriors and Interiors


Magna Exteriors and Interiors Corp. (www.magna.com), o unitate operaţională a Magna International Inc., este un furnizor global integrat de componente exterioare şi interioare pentru automobile. Noi proiectăm, construim şi fabricăm componente pentru partea din faţă şi spate a automobilului; componente de etanşeizare; ornamente pentru exterior; panouri compozite clasa A; componente exterioare pentru plafon; sticlă stratificată; componente de rigidizare pentru capotă şi şasiu; componente structurale; componente pentru pereţii laterali şi ornamente; componente din habitaclu; sisteme de asezare si prindere a mărfurilor; precum şi componente de interior pentru plafoane pentru pietele de autoturisme, camioane comerciale, consumatori finali şi industriale.De asemenea, noi fabricăm materialul brut sub formă de foi laminate, EpicBlendSMC ™, în multiple forme. 


Despre Magna International


Suntem un furnizor de top la nivel mondial în domeniul auto, având 296 unităţi de producţie şi 88 centre de dezvoltare de produs, proiectare şi vânzări în 26 de ţări. Cei 115.000 de angajaţi pe care îi avem urmăresc să ofere valoare superioară clienţilor noştri prin procese inovatoare şi World Class Manufacturing.


Printre produsele pe care le putem oferi se numără caroseria, şasiul, interioare, exterioare, scaune, tren de rulare, sisteme electronice, oglinzi, dispozitive de închidere, sisteme şi module pentru plafoane, precum şi proiectarea completă a vehiculului şi contractul de fabricatie.


Acţiunile noastre comune se tranzacţionează pe Bursa de Valori din Toronto (MG) si Bursa de Valori din New York (MGA). 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Magna exteriors interiors, linie de productie, Ford Craiova, mia, magna romania, first factory in romania, ford romania, interioare ford, dezmemebrari ford, ford bmax, calitate fabricatie, piese schimb, ofereta piese magna ford, bmx made in romania, ecoboost, trim, insertii, taoiterie piele, calitate asamblare, uzina magna romania