rss

Marea vrajeala de la Porsche Romania! Cu tot cu discount online un VW Polo este mai scump in Romania cu 2.000 de euro decat in Ungaria

In aceste zile pandemice vanzarile de la Porsche Romania ofera reduceri consistente.

Marea vrajeala de la Porsche Romania! Cu tot cu discount online un VW Polo este mai scump in Romania cu 2.000 de euro decat in Ungaria

Ei bine in realitate aceste reduceri ONLINE sunt pe departe ceea ce arata la prima vedere, respectiv Porsche Romania "vrajeste" clientii cu reduceri IMPORTANTE ONLINE care in realitate nu prea sunt reduceri.
VW spune ca daca platesti 100 de euro sa-ti rezervi o masina online mai esti eligibil la un discount de 600 de euro la achizitia masinii, insa in realitate masina vanduta de Porsche Romania cu toate discount-urile posibile reuseste sa fie mai scumpa decat una din Ungaria fara discount!?!?1


Adica la noi aceeasi masina Polo Comfortline 1.0 TSI OPF 4 usi cu livrare imediata FABRICATA in 2019 ( cel putin cu o vechime de 6-7 lun) este vanduta cu pretul de 15.117 euro TVA inclus in timp ce masina din Ungaria productie 2020 se vinde cu un pret FARA DISCOUNT de 13.456 euro.
Adica unde este reducerea la achizitia din Romania? Realitatea este ca masina este chiar mai scumpa decat in alte tari europene cu putere de cumparare mult mai mare decat cea de la noi!


In Ungaria aceeasi masina se vinde cu 5.35 milioane de forinti unde scadem TVA-ul lor de 27% si ajungem la un pret fara taxe de 11.308 euro. Aici punem TVA-ul din Romania de 19% si vedem ca vom avea un pret total de 13.456 euro!
Si asta fara sa tinem cont de faptul ca putem cere discount la dealerul din Ungaria, lucru care ne duce cu siguranta la un pret total de aproximativ 13.000 euro cu TVA inclus! Decent fata de cei peste 15.000 euro ceruti de romani!


Respectiv masina este mai scumpa in Romania cu 2.000 euro fata de Ungaria. Si aici nu mai punem ca in Ungaria primesti un POLO CU VOPSEA METALIZATA STANDARD nu extra cost cum este cel din Romania.


Si daca te-ai gandit ca te costa drumul pune in calcul inca 300 de euro si vei realiza ca afacerile cu automobile in Romania sunt extrem de paguboase pentru clienti!


VEZI AICI stocul de masini noi in Ungaria!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
vw polo in ungaria vs polo in romania, probleme pret polo ungaria vs romania, probleme porsche romania, oferte pret online porsche romania vs vw ungaria, dealeri vs ungaria 2020, oferte auto dealer vw ungaria