rss

Maserati are probleme cu 26.000 de masini! Puntea spate se desprinde in mers

Italienii de la Maserati au probleme gave cu peste 26.000 de masini comercializate in ultimii 5 ani.

Maserati are probleme cu 26.000 de masini! Puntea spate se desprinde in mers

Masinile care au aceasta problema sunt toate modelele Quattroporte si Ghibli, modele premium care trebuie sa concureze marci precum BMW, Audi sau Mercedes.
Conform celor de la NHTSA Maserati este obligat sa recheme in service toate masinile cu probleme pentru ca exista riscul de accidente deosebit de grave.


Acestia spun ca datorita unor probleme cu anumite suruburi de fixare a puntii spate pe aceste masini, intreg ansamblul poate sa se desprinda de caroserie in mers, moment cand masina pierde controlul pentru ca de fapt pierde doua dintre cele patru roti.Autolatest recomanda celor care au deja un model Maserati sa meraga la service in Romania pentru a cere o REPARATIE GRATUITA a masinii in reteaua AutoItalia Romania.


Daca acestia spun ca masina nu are probleme vezi recall-ul oficial al Maserati AICI!RECALL Subject : Improperly Torqued Rear Tie Rod Bolt
Report Receipt Date: MAY 02, 2016
NHTSA Campaign Number: 16V264000
Component(s): SUSPENSION
Potential Number of Units Affected: 26,464
Manufacturer: Maserati North America, Inc.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme maserati, nu cumparati maserati, probleme tehnice maserati, atentie accident maserati, atentionare maserati quattroporte, atentionare achizitie ghibli, se desprind rotile maserati, rechemare service maserati