rss

Masina Anului 2020 în Romania este noul Peugeot 208

Este pentru prima dată în istoria competiției când PEUGEOT câștigă marele titlu.

Masina Anului 2020 în Romania este noul Peugeot 208

Noul PEUGEOT 208 a intrat în marea finală alături de alți cinci competitoriși a câștigat titlul cu 200 de puncte, la 69 de puncte distantă de locul secund. Locul doi a fost ocupat deKia XCeed cu 131 de puncte, podiumul fiind completat de către Opel Corsa cu 119 puncte. 


Cele șase modele finaliste au fost selectate în prealabil de juriul competiției dinpeste 30 de modele lansate anul acesta pe piața din România, eligibile conform criteriilor competiției.Cele șase finaliste au fost: Kia XCeed, Opel Corsa, PEUGEOT 208, Renault Clio, Skoda Kamiq și ToyotaCorolla. Programul de testare a modelelor finaliste a inclus atât deplasarea pe drumurile publice, cât și procedurispecifice de manevrabilitate, dinamică și siguranță. 


“Câștigarea titlului de Mașina Anului 2020 în România este o onoare și o recunoaștere reală pentru noulmodel PEUGEOT 208. Această recunoaștere vine într-un moment important al mărcii. Odată cu lansareanoului PEUGEOT 208, marca PEUGEOT face un pas important în față prin tranziția către vehicule cuemisii reduse.


PEUGEOT propune astfel prin lansarea noului model PEUGEOT 208 o viziune ambițioasaasupra viitorului: #UNBORINGTHEFUTURE.”, a declarat Andrei IACOB, CEO Trust Motors, importatoroficial PEUGEOT, Citroen și DS în România.“Sunt mândru și îmi face o deosebită plăcere faptul că noul PEUGEOT 208 a câștigat titlul Mașina Anului2020 în România. Este un titlu de prestigiu decernat de un juriu format din jurnaliști experimentați.Prin această distincție de renume, Noul PEUGEOT 208 dovedește angajamentul mărcii PEUGEOT de apropune un vehicul avangardist și atractiv, la cel mai înalt nivel tehnologic pe piața auto.


Acest titlu esteo recunoaștere a platformei care oferă clientului posibilitatea de a alege între motorizarea termică sau100% electrică. ” Jean-Philippe IMPARATO, Executive Vice President PEUGEOT Brand.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Masina Anului 2020 în Romania, noul 208 Masina Anului 2020 în Romania, competitie Masina Anului 2020 în Romania, finalisti Masina Anului 2020 în Romania kia xceed 2020, opel Masina Anului 2020 în Romania