rss

Masina electrica este un mare VIS in Romania! Vanzarile de motorina au crescut cu 10%

MOL a anuntat ca vanzarile de motorina au crescut cu peste 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Masina electrica este un mare VIS in Romania! Vanzarile de motorina au crescut cu 10%

Cu un rezultat operaţional (clean CCS EBITDA) de 150 miliarde forinţi (576 milioane dolari) în al treilea trimestru, valoarea acestui indicator financiar a ajuns, după primele nouă luni din 2017, la 520,8 miliarde forinţi (1,87 miliarde de dolari), cu 12% mai mare faţă de perioada similară a anului trecut.
Acest lucru inseamna ca romanii cumpara din ce in ce mai multe masini diesel in detrimentul unor modele pe benzina sau de ce nu electrice.


Despre acesta din urma mai avem de asteptat cateva decenii pentru a avea in Romania o mentalitate referitoare la emisiile de noxe si costurile de utilizare reale ale unui vehicul.


În România, vânzările retail de carburant au continuat creşterea. Astfel, vânzările de motorină (retail) ale MOL în România au crescut cu 10,6% în al treilea trimestru, în timp ce vânzările de benzină  au fost stabile faţă de perioada similară a anului trecut.

Autor: AL
Sursa: Autolatest & News.ro

Tags:
vanzari de motorina, pret motorina, motorina vs elecric, masini diesel romania, masini electrice romania, pret litru de motorina, pret kw