rss

Masinile abandonate din Bucuresti trebuie ridicate cat mai repede! Bucurestiul castiga 10.000 de locuri de parcare

Noua conducere a Primariei Capitalei trebuie sa faca primul pas in cresterea locurilor de parcare din Bucuresti.

Masinile abandonate din Bucuresti trebuie ridicate cat mai repede! Bucurestiul castiga 10.000 de locuri de parcare

Daca pana acum fiecare primar de sector ridica sau nu timid epavele din Bucuresti, acum a venit timpul sa eliberam mii de locuri de parcare deja construite.
In ciuda promisiunilor ca se vor realiza noi lucuri de parcare toate primariile de sector insa si cea generala nu au reusit in 30 de ani sa RODICE EPAVELE care blocheaza si polueaza peste 10.000 de locuri de parcare din Bucuresti.


Pana cand noul primar constuieste parcarile de la marginea Capitalei in scurt timp se pot ridica mii de masini ABANDONATE pe domeniul public din Bucuresti pentru a da locuitorilor spatiul pentru a parca o masina functionala!CUM SE POATE REALIZA RIDICAREA MASINILOR ABANDONATE?


In primul rand PMB trebuie sa treaca prin consiliul local in regim de urgenta o legislatie care sa devina superioara cleor de sector chiar si cand vorbim de strazile de sector administrate local.


Al doilea pas este ridicarea in cel mai scurt timp a unor tarcuri in care sa fie depozitate aceste masini, tarcuri pazite pentru a nu avea prblemele cu masinile ridicate!Termenul in care o masina sa poata sa fie ridicata sa fie scazut de la 30 de zile la 10 zile cu dovezi foto si video din partea Politie Municipului Bucuresti.


Casarea masinilor sa fie posibila in maxim 5 zile din momentul ridicarii sale de pe domeniul public.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini abandonate bucuresti, probleme masini abandonate bucuresti, nicusor dan masini abandonate, ridicare masini abandonate, legislatie ridicare masini parasite