rss

Masinile Ford echipate cu transmisiile automate PowerShift au probleme de functionare

In ultimii ani foarte multi clienti Ford s-au plans de faptul ca masinile lor echipate cu transmisii PowerShift au probleme de functionare.

Masinile Ford echipate cu transmisiile automate PowerShift au probleme de functionare

Este vorba de mai multe versiuni a transmisiei PowerShift care echipeaza toate masinile Ford din Europa. Aici trebuie luate in calcul modele precum Fiesta, Focus, Kuga si gama S Max, Galaxy si C Max.
Aceasta cutie automata este construita de catre Getrag si poarta numele de DCT450, DCT470 si DCT250.


Cea mica DCT250 nu se poate repara conform celor de la Ford Transmision P , aceasta putand doar sa fie inlocuita complet la banii clientului.Celelalte, DCT450 si 470 au remedii insa costul de reparatie pentru o asemenea transmisie este de peste 2.000 euro cu componente originale Getrag.


Masinile vizate de aceasta probleme sunt toate Ford care au fost construit in perioada 2009-2018, multe dintre acestea iesind din garantia de 2 ani fara limita de km.Ford a pierdut in prezent procesul din Australia si trebuie sa plateasca 10 milioane de dolari clientilor sai! In Europa clientii nu beneficiaza de acest suport, clientii urmand sa-si plateasca singuri reparatiile.s s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme ford powershift, cutie automata ford powershift, probleme tehnice ford powershift, reparatie ford powershift, probleme ford powershift DCT450, DCT470 si DCT250