rss

Masinile pe GPL incep sa inlocuiasca in Europa modelele diesel! Sunt mai economice si mult mai ecologice

Uniunea Europeana promoveaza montarea de instalatii de GPL de peste trei decenii pentru ca doar asa parcul auto incepe incet sa devina unul ECO.

Masinile pe GPL incep sa inlocuiasca in Europa modelele diesel! Sunt mai economice si mult mai ecologice

Vedem cum tari precum UK, Franta sau Italia au inceput sa RENUNTE complet la motoarele diesel pentru ca polueaza foarte mult si nu vor mai putea circula pe sosele in cativa ani.De exemplu in orase mari precum Paris, Madrid sau Roma aceste masini cu motoare diesel sunt deja interzise, in timp ce modelele mai vechi care ruleza pe GPL au VINIETA VERDE care permite accesul chiar si in cele mai aglomerate zone fara probleme.
In Romania isteria cu achizitia de masini diesel incepe incet sa dispara pentru ca romanii trec la modelel HYBRID sau MODELE PE BENZINA care primesc apoi o conversie pe GPL.De fapt ce mai economica masina din Bucuresti este cea care merge pe GPL in ciuda mitului ca motorul diesel este cel mai bun! Costurile de intretinere extrem de mici fac ca toate masinile TAXI din lume ( in afara de Germania care este blocata in mentalitatea diesel!)  sa mearga pe GPL.


CITESTE MAI MULTE AICI!
SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


Monteaza o instalatie GPL NOUA cu butelie toroidala pentru doar 2.000 de lei TVA si montaj inclus!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl euro 6, care este cea mai buna instalatie gpl dacia logan?, gpl ieftin logan 2020, pret gpl tomasetto frateli brc cangaz supergaz lovato, instalatii gpl cu garantie 2020, pret gpl nou 2020, gpl sector 6 buucresti, unde montez gpl 2020 bucuresti, gpl pret bun 2021, pret tomasetto 2021, consum gpl iarna, unde montez gpl 2021, pret revizie gpl 2021