rss

Masinile pe GPL primesc unda verde din partea Comisiei Europene! Emisii reale mai mici cu 90%

Comisia Europeana a anuntat ca incepand ca incepand cu data de 1 septembrie 2017 toate masinile trebuie sa treaca normele Real Driving Emissions” – RDE care reprezita o verificare in conditii reale de trafic a emisiilor de noxe.

Masinile pe GPL primesc unda verde din partea Comisiei Europene! Emisii reale mai mici cu 90%

Pe aceasta cale singurele masini care au sanse 100% sa treaca aceste verificari RED sunt cele care functioneaza pe GPL pentru ca in toate cazurile masinile pe gaz au emisii reale mai mici cu 90% mai mici pentru particulele grele precum funinginea si 99% cand vorbim de emisii de NOx!
Pe scurt masinile care merg pe GPL sunt cu peste 50% mai eficiente in viata de zi cu zi in comparatie cu masinule Euro 6 B atat pe benzina cat si diesel.


Echipa Monteaza GPL recomanda trecerea pe gaz a masinii personale pentru ca doar asa puteti realiza o reducere a costurilor din prima zi cu 50% si o reducere a emisiilor in atomsfera cu pana la 99%!
DE CE GPL?


LPG se gaseste in toate zonele din Romania


LPG se gaseste mai repede pe intreg teritoriul Romaniei in comparatie cu benzina si motorina


Instalatia de GPL este omologata RAR adica este omologata in toata Europa


Tomasetto este cel mai mare producator de instalatii de GPL din Romania
Cel mai raspandit combustibil alternativ in Europa


14.7 milioane de masini cu GPL in Europa


Peste 46.000 de statii de GPL in Uniunea Europana


vw tomasetto stag, instalatie de gaz vw, cea mai buna instalatie gpl 2017, service gpl tomasetto stag, 3 ani garantie tomasetto, pret discount tomasetto stag, stag 4 gnext , stag 4 qbox 3 ani garantie, stag 200 gofast 3 ani garantie, butelie toroidala cadou, service gpl sector 6, stag vs zenit, stag vs brc, stag vs landirenzo, stag vs lpggasAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tomasetto 2018, instalatii gpl tomasetto, monteaza gpl 2018, statii aliementare gpl, omologare rar gpl 2018, unde montez gpl?, zenit pro stag brc landirenzo lovato vialle, cum omologhez masina cu gpl, probleme instalatii turcesti, pret oferta tomasetto stag 2018