rss

Mazda 3-2009- preturi, detalii tehnice, nivel de echipare, versiuni!

Iata toate detaliile noii generatii Mazda 3 disponibila la vanzare si in Romania.

Mazda 3-2009- preturi, detalii tehnice, nivel de echipare, versiuni!

Noua Mazda3 beneficiază de o moştenire impresionantă de la versiunea anterioară. Peste 2 milioane de unităţi vândute, 90 de premii specifice la nivel global şi statutul de cel mai popular model din gama constructorului nipon. Acum, Mazda3 se prezintă cu trei atribute de bază: un caracter sportiv pronunţat, un design nou ce inspiră dinamism şi performanţe ridicate în ceea ce priveşte nivelul de emisii şi de siguranţă.


Modelul de clasă compactă de la Mazda beneficiază de un aspect complet nou. Partea frontală integrează faruri redesenate, un nou spoiler şi o grilă în cinci puncte, caracteristică noii linii de design Mazda, în timp ce partea posterioară atrage prin noile lămpi cu LED-uri. Aspectul general al noii Mazda3 inspiră dinamism, toate liniile exterioare unindu-se în partea frontală a autovehiculului.


Noua generaţie este mai lungă şi mai înaltă, ceea ce se traduce în habitaclu prin mai mult spaţiu pentru pasageri. Contrar aşteptărilor, mai mare înseamnă mai uşor. Strategia Mazda de reducere a greutăţii a permis, în pofida tuturor noilor tehnologii introduse, scăderea în greutate cu până la 15 kg faţă de generaţia anterioară. Autor: AL
Sursa: Autolatest

Mazda, 3-2009-, preturi, detalii, tehnice, nivel, echipare, versiuni