rss

Mazda MX-30 va integra în premieră funcții de conectivitate auto

Cu noua aplicație MyMazda, disponibilă în Google Play Store și Apple AppStore, Mazda intră într-o nouă etapă de conectivitate pentru produsele sale.

Mazda MX-30 va integra în premieră funcții de conectivitate  auto

În premieră pentru noul vehicul electric Mazda MX-30 1 , o nouă gamă de caracteristici de conectivitate vor fidisponibile prin intermediul smartphone-urilor clienților, printre acestea numărându-se reglarea de ladistanță a temperaturii și a sistemului automat de climatizare, precum și asistență în timpul încărcării -de la găsirea și navigarea la o stație de încărcare, închiderea vehiculului sau localizarea de ladistanță, până la controlul duratei de încărcare și/sau a autonomiei vizate.Pentru a le asigura clienților din Europa servicii de conectivitate de încredere și performante, Mazda colaborează cu furnizorul japonez de servicii de telecomunicații KDDI care, împreună cu compania deservicii digitale Orange Business Services, asigură pentru Mazda o platformă IoT personalizată.


„Serviciile de conectivitate IoT sunt esențiale pentru a îmbunătăți experiența de condus pentru cliențiinoștri. Platforma personalizată Orange IoT oferă noi niveluri de confort în ceea ce privește serviciile personalizate Mazda din toată Europa.


Acest lucru le permite șoferilor să beneficieze de cele maibune niveluri de siguranță și securitate și de o experiență de utilizare superioară”, spune dl. KenSakai, director general al KDDI Europe, Ltd.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Mazda MX-30 2020, pret Mazda MX-30, test Mazda MX-30, autonomie Mazda MX-30