rss

Mazda RX-Vision GT3 este oferita in premira si pentru FIA Gran Turismo

Noul model de curse virtual Mazda, conceptul Mazda RX-Vision GT3, este disponibil 1 pentru descărcare în Gran Turismo Sport.

Mazda RX-Vision GT3 este oferita in premira si pentru FIA Gran Turismo

Bazat pe Mazda RX-Vision Concept care a fost prezentată la Salonul Auto de la Tokyo din 2015, GT3Concept este modificat în conformitate cu reglementările FIA ​​GT3 pentru mașini de curse și respectă,de asemenea, reglementările proprii Gran Turismo Sport din categoria sa Gr.3.


În timp ce cabina și ușile originale sunt menținute în conformitate cu reglementările GT3, fața și spateleau fost extinse iar bara de protecție a crescut în lățime.O grilă de aer generoasă pe capotăîmbunătățește atât aerodinamica, cât și răcirea zonei motorului, iar spoilerele din față și spate, alăturide un diffuser în spate cresc forța de apăsare.


În plus, atât garda la sol, cât și înălțimea totală avehiculului au fost reduse pentru a optimiza performanțele aerodinamice.Îndepărtarea materialelor grele și a pieselor interioare neesențiale a dus la reducerea greutății și la uncentru de greutate mai scăzut.


Echipat cu un motor rotativ de nouă generație Skyactiv-R cu 4 rotoare,570 CP, montat în zona din față spre centru, conceptul beneficiază de o distribuție a greutății ideală, de48:52 (față-spate).

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Mazda RX-Vision GT3, gta Mazda RX-Vision GT3, concept car Mazda RX-Vision GT3, imagini Mazda RX-Vision GT3