rss

Mazda va prezenta un nou SUV CX4 la Salonul Auto de la Geneva

Un nou SUV compact Mazda își va face debutul mondial la Salonul
Auto de la Geneva din 2019.

Mazda va prezenta un nou SUV CX4 la Salonul Auto de la Geneva

Cel de-al doilea model de generație nouă Mazda are un limbaj de design Kodo mai matur șibeneficiază de arhitectura SKYACTIV-Vehicle de ultimă generație.


Sistemul de propulsie prezintăcele mai recente motoare SKYACTIV, incluzând tehnologia revoluționară SPCCI (Spark PlugControlled Compression Ignition), care folosește o metodă unică de combustie, combinândperformanțele constante independent de nivelul turațiilor ale unui motor pe benzină cu răspunsulsuperior al unui motor diesel.Ediția aniversară Mazda MX-5 30 de ani își face și ea debutul european.


Sărbătorind trei decenii dela premiera mondială la Salonul Auto de la Chicago din 1989, Mazda MX-5 este cel mai popularroadster din istorie, cu peste 1 milion de unități vândute în întreaga lume, dintre care peste 350.000în Europa.O altă prezență în cadrul evenimetului este noua Mazda3, în variantele hatchback și sedan, primamodel din noua generație de autoturisme Mazda.


Aceasta este prima mașină de serie care oferătehnologia inovatoare SPCCI de la Mazda, care oferă un răspuns inițial superior, puternic, cuplu liniarși performanțe la orice nivel al turațiilor.Motorul integrează și noul sistem inteligent M-Hybrid de laMazda, îmbunătățind economia de combustibil și emisiile.


Cel mai bine vândut model Mazda, suv-ul CX-5, va fi, de asemenea, prezent în cadrul salonului.Pentru 2019, au fost făcute îmbunătățiri în două zone cheie - calitatea și tehnologia interioară șidinamică, unde adoptarea G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) face ca modelul CX-5 2019 să fie maiagil și mai performant ca oricând.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Mazda, prezenta, Salonul, Auto, Geneva