rss

Mercedes prezinta in premiera noua utilitara Citan 2012

Mercedes a prezentat in premiera primele imagini CGI cu viitoarea utilitara de clasa mica Citan.

Mercedes prezinta in premiera noua utilitara Citan 2012

Aceasta urmeaza sa fie realizata pe baza unei platforme tehnice noi care aduce in premiera tractiunea pe puntea fata.


Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oraş Mercedes-Benz introduce în portofoliul său, pentru prima dată, un nou autovehicul comercial uşor cu destinaţie urbană. Mercedes-Benz Citan se remarcă prin performanţa sporită şi habitaclul specific.


Noul Mercedes-Benz Citan: un operator puternic pentru oraş


Termenul Citan desemnează un operator puternic, caracterizat ca fiind un specialist de calibru mare în domeniul logisticii urbane. Autovehiculul destinat mediului urban este construit pentru a răspunde perfect nevoilor specifice sectoarelor comerciale, industriale şi de service: un compartiment mare pentru încărcături într-un design compact, atribute specifice Mercedes-Benz printre care individualitate, dinamică, manevrabilitate, siguranţă şi calitate, în combinaţie cu eficienţa consumului de combustibil şi nivelul scăzut de emisii de CO2.


Distinctiv, design-ul aparte Mercedes-Benz


Design-ul excelent al noului Citan, specific Mercedes-Benz, aduce un aer proaspăt în rândul autovehiculelor comerciale uşoare cu destinaţie urbană. De la grila radiatorului până la faruri, barele de protecţie şi capotă, nu există niciun dubiu că Citan este un Mercedes-Benz, chiar şi fără steaua caracteristică.


Un autovehicul Mercedes-Benz complet din toate punctele de vedere


Noul Citan se remarcă prin usurinţa manevrării, interior, materiale şi fabricaţie ce răspund standardelor ridicate cu care ne-au obişnuit autovehiculele comerciale uşoare de la Mercedes-Benz. Citan a fost dezvoltat şi testat conform aceloraşi standarde ale fraţilor mai mari, Mercedes-Benz Sprinter şi Vito şi se potriveşte perfect cu aceste autovehicule din toate punctele de vedere.


Acest lucru se reflectă nu numai în robusteţea noului Citan, dar şi în dinamica şi siguranţa de care dă dovadă: Citan oferă în aceeaşi măsură agilitate şi confort, în stilul specific Mercedes-Benz.


Ca şi în cazul tuturor celorlalte modele Mercedes-Benz, siguranţa este o trăsătură standard, cu sistemul ESP ca parte integrantă din echipamentul de bază al tuturor versiunilor.


O gamă variată de motoare diesel sau pe benzină economice şi cu emisii scăzute răspunde oricărei categorii de nevoi în ceea ce priveşte dinamica în condus.


Individualitate sporită, gamă variată de servicii


Individualitatea este o trăsătură definitorie a autovehiculelor comerciale uşoare de la Mercedes-Benz. Noul Citan va fi disponibil în variante furgon, pentru transport de persoane şi Mixto, în mai multe versiuni de lungime şi greutate. De asemenea, acesta poate fi adaptat în numeroase variante pentru fiecare mod specific de utilizare.


Cumpărătorii Citan-ului se vor putea bucura de expertiza şi serviciile complete ale autovehiculelor comerciale uşoare Mercedes-Benz: noul autovehicul comercial uşor cu destinaţie urbană va fi oferit cu un portofoliu extins de servicii profesioniste.


Premiera publică la Salonul Internaţional de Autovehicule Comerciale din septembrie 2012


Noul Mercedes-Benz Citan va fi lansat în toamna lui 2012. Acesta va fi dezvăluit publicului în septembrie, în cadrul Salonului Internaţional de Autovehicule Comerciale din Hanovra.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
mercedes citan 2012, noul mercedes kangoo 2012, motoare, performante, 0-100 km/h, consum combustibil, pret achizitie, cutie de viteze, garantie, valoare de revanzare, second hand, test drive, prezentare, calitate de fabricatie, imagini oficiale, detalii tehnice,