rss

Mercedes Unimog a implinit 60 de ani de existenta! Cel mai rezistent camion din lume are 60 de ani

S-au împlinit 60 de ani de la iesirea primului Unimog de pe linia de productie a uzinei din Gaggenau.

Mercedes Unimog a implinit 60 de ani de  existenta! Cel mai rezistent camion din lume are 60 de ani
Mercedes-Benz organizeaza un eveniment aniversar pentru a marca ocazia.

Fanii, membrii cluburilor, posesorii autovehiculelor clasice, soferii si proprietarii modelelor actuale se vor putea bucura de o zi de neuitat sâmbata, 4 iunie.

Participantii la eveniment vor putea experimenta toate elementele pe baza carora s-a construit reputatia legandara a Unimog: versatilitatea sa remarcabila, conceptul unic de autovehicul si durabilitatea sa.

Entuziasmul pentru acest „Universal-Motor-Gerat – sintagma din care a rezultat în popularul sau nume, „Unimog – a fost prezent înca de la începuturi si continua sa existe, atât în lumea de zi cu zi a posesorilor de autovehicule, dar si printre miile de fani ce se mândresc cu hobby-ul lor de a avea un Unimog clasic propriu.

Exact 60 de asemenea vehicule vor lua parte în data de 4 iunie la raliul Unimog, care va porni de la locul fostei locatii de productie din Gaggenau catre Muzeul Unimog si apoi catre uzina din Worth, unde este produs Unimog astazi.

Circuit off-road, „Vechi vs. Nou, turul uzinei

Evenimentul aniversar de la uzina Mercedes-Benz din Worth va gazdui o multime de atractii.

Alaturi de o expozitie de mari dimensiuni a vehiculelor istorice Unimog, vor avea loc demonstratii spectaculoase pe circuitul off-road, o demonstratie comparativa „Vechi vs. Nou, un spectacol care sa sublinieze „versatilitatea Unimog si o oportunitate de a face turul uzinei.

Pentru detalii cu privire la eveniment, dar si pentru informatii legate de înscrierea pentru participare, vizitati www.mercedes-benz.com/unimog-60jahre.

Petrecere aniversara la Muzeul Unimog

Sâmbata, 5 iunie, sarbatoarea va continua la Muzeul Unimog din Gaggenau, cu un program cuprinzator de festivitati pentru întreaga familie. Demonstratii exceptionale cu autovehicule Unimog , prezentari ale specialistilor, semnari de carte de catre autori faimosi ai cartilor despre Unimog si acţiuni dedicate camionului Unimog ca model de autovehicul, vor oferi o varietate de activitaţi în intervalul orar 10 si 17.

Printre altele, modele unice de autovehicule Unimog, unele controlate de la distanta, vor fi prezentate si descrise în detaliu.

Un târg de mari dimensiuni pentru colectionari va fi tinut sub tema „Tot ce are stea.

Va exista o diversitate de machete de toate marimile, brosuri, insigne si accesorii cu simbolurile Unimog. Muzeul însusi, deschis cu cinci ani în urma, va juca un rol important, oferind spre vizionare o editie speciala de machete ale autovehiculelor si o insigna aniversara.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Mercedes, Unimog, implinit, existenta, rezistent, camion, lume,