rss

Metrorex si Primaria Sectorului 4 vor metrou pe sub Centura Bucuresti! In aceelasi timp Magistrala Drumul Taberei ramane muzeu

Metrorex a anuntat ca doreste sa prelungeasca linia metroului din Sud.

Metrorex si Primaria Sectorului 4 vor metrou pe sub Centura Bucuresti! In aceelasi timp Magistrala Drumul Taberei ramane muzeu

Acestia au facut deja planuri pentru a duce ultima statie de metrou direct in Comuna Berceni care din pacate nu are nici un metru de infrastructura modernizat.


Mai mult decat atat, marea lucrare a celor de la PS4 si Metrorex trebuie sa treaca exact pe sub Centura Bucuresti care se afla intr-o stare deplorabila de mai bine de 75 ani.Acesta este cel mai ambitios proiect Metrorex pentru urmatoarele decenii:


„EDIFICAREA UNEI STAȚII DE METROU LA NIVEL SUPRATERAN SITUATĂ ÎNTRE STAȚIA DE METROU BERCENI ȘI ȘOSEAUA DE CENTURĂ PROIECTARE+ EXECUTIE” Pentru valoarea estimate a prezentei procedure au fost avut in vedere cheltuielile necesare realizarii obiectivului de investitii dupa cum urmeaza:


CAP. 1 Cheltuieli pentru obtinerea si amenjarea terenului 1.1 OBŢINEREA TERENULUI 1.3 AMENAJĂRI PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI SI ADUCEREA LA STAREA INITIALA 1.4 CHLETUIELI PENTRU RELOCAREA/PROTECTIA UTILITATILOR CAP.
2 Cheltuieli pentru ASIGURAREA UTILITATILOR NECESARE OBIECTIVULUI CAP. 3 Cheltuiel pentru proiectare şi asistenţă tehnică 3.5.4 DOCUMENTATIILE TEHNICE NECESARE IN VEDEREA OBTINERII AVIZELOR/ACORDURILOR/AUTORIZATIILOR 3.5.5 VERIFICAREA TEHNICA DE CALITATE A PROIECTULUI TEHNIC SI A DETALIILOR DE EXECUTIE 3.5.6 PROIECT TEHNIC SI DETALII DE EXECUTIE 3.8.1 ASISTENTA TEHNICA DIN PARTEA PROIECTANTULUI CAP. 4 Cheltuieli pentru investiţia de bază CAP. 5 Alte cheltuieli 5.1 ORGANIZARE DE ŞANTIER CAP.


6 Cheltuieli pentru probe tehnologice si teste 6.2PROBE TEHNOLOGICE SI TESTE Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire. În măsura în care solicitările de clarificare sunt primite cu cel puţin 16 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, autoritate/entitate contractantaa contractantă va răspunde în mod clar si complet tuturor acestor solicitări de clarificare în a 11-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.


Titularul investiției este asocierea de autorități contractante Sectorul 4 al Municipiului București - Metrorex S.A. conform HCL nr.152/14.06.2018 pentru aprobarea, de principiu, a asocierii dintre Sectorul 4 al Municipiului București cu Societatea de Transport cu Metroul București “METROREX” S.A. în vederea realizării în comun a proiectului de utilitate publică privind edificarea unei stații de metrou la nivel suprateran situată între Stația de Metrou Berceni și Șoseaua de Centură.


s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
metrou pe sub centura, metrou direct in comuna berceni, ps4 si metrorex viseaza metrou in ilfov, probleme pasaj centura berceni, cnair probleme pasaj berceni