rss

Mihai Leu concurează la bordul unui bolid Ferrari 458 Challenge in CNVC 2019

UniCredit Leasing, liderul industriei de leasing din România, își propune obiective ambițioase în cel de-al treilea an consecutiv în care susține activ motorsportul românesc.

Mihai Leu concurează la bordul unui bolid Ferrari 458 Challenge in CNVC 2019

Cei doi piloți ai echipei UniCredit Leasing Motorsport, Mihai Leu și Adrian Teslovan, vor participa la treicompetiții naționale în 2019: Campionatul Național de SuperRally, Campionatul Național de Raliuri șiCampionatul Național de Viteză în Coastă.
Mihai Leu concurează la bordul unui bolid Ferrari 458 Challenge și va reprezenta echipa UniCreditLeasing Motorsport în Campionatul Național de Viteză în Coastă (6 aprilie – 13 octombrie) și înCampionatul Național de SuperRally (10 mai – 26 octombrie) pe toată durata sezonului.


Fostul campionmondial de box profesionist și campion național de raliuri a revenit la volan în 2018, după o pauză de 10ani.„Competițiile anului trecut mi-au reamintit cât de intensă este experiența din spatele volanului; suntentuziasmat să fiu din nou la linia de start alături de UniCredit Leasing și sper ca împreună să le oferimcomunităților pasionate de sport și adrenalină un parcurs spectaculos și captivant în acest sezon”, adeclarat Mihai Leu.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Mihai, concurează, bordul, unui, bolid, Ferrari, Challenge, CNVC, 2019