rss

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc vrea Centura Bucurestiului sa fie autostrada

Celebrul Ministrul al Transporturilor, Răzvan Cuc a anuntat ca doreste constructia unei centuri tip autosrada pentru Bucuresti.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc vrea Centura Bucurestiului sa fie autostrada

Toate bune si frumoase, insa acesta nu a mentionat nimic despre constructia celor doua poduri importante in zona Domnesti si Comuna Berceni care sunt de 10 ani cele mai importante proiecte de infrastructura in zona Bucuresti.
Despre podul de la Berceni nici macar nu exista studii de fezabilitate in vigoare ale CNAIR.


Chiar si asa, R Cuc vrea ca centura de sud a Capitalei sa fie construita in modul autostrada unde viteza maxima sa fie de 130 km/h, chiar daca centura de Nord cu doua benzi pe sens are o viteza maxima de 90 km/h.
Aceast proiect este important pentru deconcestionarea traficului de tranzit in zona Bucuresti, insa fara constructia celor doua poduri mentionate mai sus acesta nu are nici o sansa de reusita pentru comfortul celor peste cateva sute de mii de romani care locuiesc in zonele limitrofe Capitalei.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
psa Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, proiecte Ministrul TransporturilorRăzvan Cuc, centura de sud a bucurestiului, pod la domnesti cnair, pod la berceni cnair 2017, studiu fezabilitate centura de sud bucuresti 2020