rss

Mituri false despre instalatiile de GPL! Citeste parerea expertilor despre instalatiile GPL

Gpl-ul auto este cel mai cunoscut combustibil alternativ din întreaga lume şi este compus din propan şi butan.

Mituri false despre instalatiile de GPL! Citeste parerea expertilor despre instalatiile GPL

Pentru a alimenta însă un automobil cu GPL este nevoie, în primul rând, de o instalaţie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat.


Pentru ca motorul să funcţioneze perfect trebuie să ai grijă la anumite aspecte când te hotărăşti să faci o asemenea modificare în structura maşinii tale.


Pareri PRO GPL:-trebuie ales reductorul GPL în funcţie de puterea motorului. ( GRESIT -Daca montezi o instalatie GPL subdimensionata aceasta NU FUNCTIONEAZA!)


-trebuie aleasă unitatea electronică de control (ECU) corespunzătoare în funcţie de strategia de injecţie şi anul de fabricaţie al autoturismului. ( NU POTI MONTA O INSTALATIE PENTRU INJECTIE MULTIPUNCT PE UNA CU INJECTIE DIRECTA-AICI NU ESTE TREABA CLIENTULUI SA ALEAGA INSTALATIA CI A EXPERTULUI GPL!)


-trebuiesc alese injectoarele în funcţie de timpii de injecţie ai autoturismului pe benzină şi nu în ultimul rând rezervorul de GPL în funcţie de posibilităţile de montaj şi preferinţele clientului. ( GRESIT- TOATE INJECTOARELE FUNCTIONEAZA INSA NU OFERA PERFORMANTE DE TOP DACA SUNT DE PROASTA CALITATE!).


 


CITESTE PARERILE CONTRA GPL AICI:


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
mituri gpl, probleme instalatii gpl, mituri urbane gpl, costuri gpl, revizie gpl, acces parcare masina gpl, portbqagaj gpl, alege butelia ideala, alege injectoarele optime, ecu turcesc, instalatii turcesti cu probleme, oferte gpl bucuresti, cel ma mic pret gpl, consum masina gpl, dealeri gpl bucuresti