rss

Modelele Toyota Camry Hybrid , Lexus ES300h si RAV4 Hybrid au probleme GRAVE cu blocul motor

Japonezii anunta ca mii de modele Toyota si Lexus au mari probleme cu blocul motor de 2.5 litri care se crapa si pierde lichid de racire.

Modelele Toyota Camry Hybrid , Lexus ES300h si RAV4 Hybrid au probleme GRAVE cu blocul motor

Modelele vizate sunt atat noua Toyota Camry Hybrid 2020 cat si toate modelele premium Lexus ES300h constuite in perioada 2019-2020.
De asemenea sunt vizate de aceasta problema tehnica extrem de grava si modelele de succes RAV4 benzina/diesel cat si noul Toyota RAV4 Hybrid 2019-2020.
Pana in prezent doar americanii de la NHTSA forteaza Toyota si Lexus sa retraga de pe piata aceste masini care au probleme blocul motor.


Pierderea de lichid de racire poate sa fie atat la interiorul motorului cat si la exterior unde este mai usor de detectat pentru ca se observa o balta de antigel dimineata.De cele mai multe ori o reducere considerabila a lichidului de racire duce automat la o distrugere garantata a motorului pe benzina de 2.5 litri.


Singura solutie pentru remedierea problemei este INLOCUIREA COMPLETA A MOTORULUI DE 2.5 LITRI CU UNUL NOU CARE NU ARE BLOCUL MOTOR PROBLEMATIC! 
s sAutor: AL
Sursa: Autolatest & NHTSA

Tags:
Toyota Camry Hybrid 2020 probleme tehnice, rav4 hybrid 2020 probleme tehnice, rav 4 probleme bloc motor, lexus es250 hybrid probleme tehnice 2020