rss

MOL nu mai vinde doar benzina si motorina ci si Curent la 44 de lei incarcarea rapida

Ungurii de la MOL au deschis primele statii de incarcare pentru masinile electrice in Romania.

MOL nu mai vinde doar benzina si motorina ci si Curent la 44 de lei incarcarea rapida

Acum acestia vand pe langa benzina si motorina si curent pentru automobilele de generatie noua care trebuie incarcate la un charger.


CUM SE VINDE CURENTUL LA MOL?


MOL informează șoferii să țină cont de necesitatea celorlalți clienți de a-și încărca autovehiculul electric, dacă timpul de încărcare necesar este prea lung. De asemenea, îi sfătuiește să afișeze numărul de telefon, în cazul în care lasă mașina nesupravegheată.În urma opririi serviciului de încărcare electrică, utilizatorul va trebui să părăsească punctul de încărcare cu vehiculul său în 5 minute. În timpul acestei perioade de grație, nu se vor aplica taxe suplimentare pentru ocuparea punctului de încărcare.


Deși nu se vor aplica taxe suplimentare pentru ocuparea punctului de încărcare chiar și după expirarea perioadei de grație, utilizatorul trebuie să părăsească punctul de încărcare cu vehiculul său, facilitând astfel bună funcționare a stației.


Poti incarca si Tesla la MOL!


Cu Type 2 (Mennekes) (AC) pot fi încărcate modelele: Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model 3, VW e-Golf, Renault Zoe, iar cu un cablu adaptor Type 2 – Type 1 se pot încărca modelele Nissan Leaf, Kia Soul, Peugeot iOn.Două tipuri de conectori pentru încărcarea continuă (DC) sunt folosiţi cu precădere în Europa: conectorul CHAdeMO, dezvoltat de producătorii de mașini japoneze, folosit de Nissan, Kia, Mitsubishi, Citroen și Peugeot și conectorul CCS, un model dezvoltat de la versiunea conectorului Type 2, susţinut în mare parte de producătorii europeni precum BMW și Volkswagen.


Pentru a încărca Tesla Model S, se poate folosi un adaptor pentru conectorul de tipul CHAdeMO.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
molplugee bucuresti, harta benzinarii molplugee, cum platesc molplugee, pret curent molplugee, renovatio vs molplugee, rompetrol charger electric gratuit, kaufland gratis mol cu bani