rss

Monteaza cea mai buna instalatie gpl din Romania! Tomasetto STAG Euro 6 cu 2100 lei tva si montaj inclus

Echipa Monteaza GPL ofera clientilor cea mai buna oferta pentru instalatia Tomasetto STAG 200 Go Fast.

Monteaza cea mai buna instalatie gpl din Romania! Tomasetto STAG Euro 6 cu 2100 lei tva si montaj inclus

Este vorba de instalatia Tomasetto cunoscuta de toata lumea drept instalatia taximetristilor pentru ca aceasta este recunoscuta in Romania drept cea mai fiabilia de pe piata.
Daca un taximetrist merge anual 150.000-200.000 de km cu acest timp de instalatie este greu de crezut ca o masina normala cu un rulaj anual de 20.000 de km va avea probleme de functionare.


In plus fata de aceasta Monteaza GPL ofera in premiera si 3 ani garantie pentru toate instalatiile Tomasetto montate in reteaua noastra.Pentru mai multe informatii si o programare pentru MONTAJ sunati la numarul de telefon:        0721.910.970           unde primiti garantat cea mai buna oferta a momentului.


Cine vrea o butelie toroidala primeste GRATIS o butelie de 48 litri ( majoritatea oferea o butelie de 40 litri!).


Echipa Monteaza GPL dispune de 3 unitati service in Bucuresti, iar capacitatea noastra de montaj este de 10 masini pe zi!


MONTEAZA GPL TOMASETTO BUCURESTI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl sector 6, monteaza gpl tomasetto, stag gpl, cea mai buna instalatie gpl, consum gpl tomasetto, omologare gpl tomasetto, service gpl tomasetto sector 6, unde montez gpl sector 6?, oferta instalatie gpl, gpl tomasetto bucuresti, unde montez tomasetto?, stag 200 go fast vs agc compact, cea mai fiabila instalatie gpl, oferta instalatie gpl tomasetto, pret montaj tomasetto, montaj gratuit tomasetto, service gpl tomasetto, oferta logan tomasetto stag200, stag 200 bmw, stag 200 audi, stag200 mercedes