rss

Monteaza o instalatie GPL NOUA cu butelie toroidala pentru doar 2.000 de lei TVA si montaj inclus

Echipa Monteaza GPL ofera o reducere consistenta la achizitia unei instalatii de GPL in plina pandemie economica.

Monteaza o instalatie GPL NOUA cu butelie toroidala pentru doar 2.000 de lei TVA si montaj inclus

Este vorba de o instalatie care are un pret de achizitie de 2.000 lei TVA si Montaj Inclus plus o garantie reala de 2 ani fara limita de km.
Instalatia primeste STANDARD o butelie toroidala de 42 litri care permite soferului sa parcurga o distanta considerabila fara ca volumul portbagajului sau sa fie afectat.


Instalatia este compatibila cu masinile Euro2, Euro 3, Euro 4, Euro 5, si Euro 6 cu puteri maxime de pana la 120 CP inclusiv.


DESPRE INSTALATIE:
Instalatie GPL cu auto-adaptivitate avansata prin OBDII, reglare automata a timpilor de gaz si conditiilor de conducere. Autodiagnoza completa pentru a preveni orice tip de defectiune a motorului.


Instalatia GPL de fata este o instalatie folosita pentru masinile cu injectie multipunct.


Datorita  preciziei de dozare a gazului GPL sistemul secvential  este caracterizat printr-o buna dinamica in mers, FARA PIERDEREA DE PUTERE cu siguranta, precum si prin respectarea noilor norme de poluare in vigoare Euro4, Euro5 sau Euro6.


 


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl euro 6, care este cea mai buna instalatie gpl dacia logan?, gpl ieftin logan 2020, pret gpl tomasetto frateli brc cangaz supergaz lovato, instalatii gpl cu garantie 2020, pret gpl nou 2020, gpl sector 6 buucresti, unde montez gpl 2020 bucuresti