rss

Monteza in premiera in Romania prima instalatie GPL compatibila normelor de poluare Euro 6

De ceva vreme pe piata auto din Romania a incetat sa mai fie comercializate masini care sunt compatibile cu normele de poluare Euro 5.

Monteza in premiera in Romania prima instalatie GPL compatibila normelor de poluare Euro 6

De acum cine vrea sa-si cumpere o masina noua trebuie sa achizitioneze un model echipat din fabrica cu o motorizare care este compatibila cu normele de poluare Euro 6.Toata gama Dacia este echipata cu motorizari Euro 6, de unde si nevoie de instalatii de GPL care sunt omologate cu aceasta norma de poluare.


Daca instalatia nu este compatibila cu norma Euro 6 NU MONTATI pentru ca inginerii de la RAR resping masina din cauze de conformitate.


Echipa Monteza GPL Bucuresti ofera in premiera noua instalatie GPL Tomasetto Euro 6 cu un pret de achizitie care porneste de la suma de 2.100 lei TVA si montaj inclus.


Pentru mai multe informatii: autogazbucuresti@gmail.com sau MONTEZA GPL BUCURESTI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
instalatii gpl euro 6, GPL Tomasetto Euro 6 bucuresti, pret instalatie gpl, montaj gratuit gpl, service gpl bucuresti, discount montaj gpl, montaj gratis instalatii gpl, unde montez gpl?, hana vs valtek, probleme hana, probleme valtek, stag 4 qbox vs zenit pro. stag 200 new vs agc compact, stag 300 vs zenit pro, reducere pret gpl GPL Tomasetto Euro 6, imagini GPL Tomasetto Euro 6, garantie GPL Tomasetto Euro 6