rss

MOTO-Bridgestone nu face compromisuri cu noile anvelope Battlax Hypersport S22

Cele mai noi anvelope hypersport de la Bridgestone îi duc pe motocicliști la următorul nivel.

MOTO-Bridgestone nu face compromisuri cu noile anvelope Battlax  Hypersport S22

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope și produse din cauciuc din lume,a prezentat Battlax Hypersport S22, o anvelopă inovatoare și revoluționară pentrumotociclete.


Cu acest nou produs din gama emblematică Battlax, Bridgestone nuface compromisuri, îmbunătățind performanța în toate zonele.S22 a fost dezvoltată ca urmare a angajamentului de a completa aderențaremarcabilă pe carosabil uscat pentru care Battlax Hypersport este dejarecunoscută, cu o performanță excelentă pe carosabil umed.
S-a pus accentul și pecontactul anvelopei cu carosabilul și pe abordarea virajelor, dându-le posibilitateamotocicliștilor să se bucure de performanța maximă a motocicletei.„Am dezvoltat S22 pe baza nevoilor și cerințelor utilizatorilor hypersport,” explicăNico Thuy, Head of Motorcycle Europe at Bridgestone EMEA.


„Datoritămanevrabilității ușoare și a reacției crescute, în special în viraje, motocicliștii potavea deplină încredere să treacă la nivelul următor.”Rezultatele testelor arată îmbunătățiri din toate punctele de vedere, viraje cu 15%mai rapide în condiții de carosabil uscat, timpi cu 1,2% mai rapizi în condiții decarosabil uscat și 5% în condiții de carosabil umed. 


Impact pozitiv asupra profilului


Amestecul de compuși utilizat a fost creat pentru a lucra în tandem cu profilulanvelopei. Cele două aspecte au fost perfecționate reciproc, în special în jurulflancurilor zonei de contact, pentru îmbunătățirea aderenței și reducerea alunecării.


Îmbunătățirea incredibilă cu 5% în condiții de umiditate a fost posibilă datorităîmbunătățirilor aduse profilului care au crescut capacitatea de scurgere a apei șioferă un control limită mai mare, precum și o creștere a raportului umed-uscat peumărul anvelopei.Unghiul și alinierea canelurilor au fost optimizate pentru o performanță deosebit deridicată a anvelopei în viraje și pe drum drept în condiții de carosabil umed și uscatdeopotrivă.


Alte ajustări ale profilului au contribuit pozitiv la ușurarea manevrabilitățiiși a reacției anvelopei.


Rigiditate mai mare
Bridgestone a folosit construcția de ultimă generație MS-Belt și tehnologia HighTensile Penetration Cord pentru ca motocicliștii să poată face manevre cu ușurință șisă aibă încredere în stabilitatea anvelopei la viteze mari. S-a făcut o comparație cuforma 3D a flancului pe modelul canelurilor anvelopei frontale – vital pentrurigiditatea optimă a anvelopei.


Rezultatul este o anvelopă optimizată pentruperformanță supremă în orice zonă.Noile anvelope Battlax Hypersport S22 vor fi disponibile în diferite mărimi dinianuarie 2019, alte mărimi urmând a fi lansate în ianuarie 2020.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Bridgestone Battlax Hypersport S22, forma Bridgestone Battlax Hypersport S22, pret Bridgestone Battlax Hypersport S22, test Bridgestone Battlax Hypersport S22, anduranta Bridgestone Battlax Hypersport S22, imagini Bridgestone Battlax Hypersport S22